nie rozpatrujcie kwestii wieku - bo są i gracze w PL, którzy mają 17 lat i grają lat 11 (bo wcześniej w systemie kafejkowym dzieciaki po szkole grały)
wrócę z zawodów to zobaczę demo.
|
|
nie rozpatrujcie kwestii wieku - bo są i gracze w PL, którzy mają 17 lat i grają lat 11 (bo wcześniej w systemie kafejkowym dzieciaki po szkole grały)
wrócę z zawodów to zobaczę demo.
Talicd, a przypadkiem nie jesteś jego znajomym starającym się go bronić?
Co do dema : dla mnie przynajmniej ,, dziwne "
A you said, jeżeli dałeś nam Kanona za przykład to powinieneś sam brać z niego przykład i kulturalnie czekać na ocene a nie piszesz jaki to masz zajebisty sprzęt i jaki zajebisty jesteś.
Ostatnio edytowane przez Striker11 ; 06-03-2011 o 09:00
po 1, demko czyste wiecej farta i ustawienie ( caly czas sie kreci dookolo tego samego ) niz esp czy nawet aim Hahaha z aim to w ogole wale jak czytam ten post !
2, to jak sie rusza na mapie nie znaczy ze jest opalony. 3/4 ludzi grajacych nie umie sie poruszac po mapie, a koncza z 28-4...
3, dobry czy kijowy komp, 100mb lacze czy 1mb nie ma dla mnie zadnej roznicy, znam osoby kotre maja w chuj cienkiego pc i graja o niebo lepiej niz Said.
4, nawet jesli nie ktorzy widza na demku z hltv jakies lipne ruchy to tylko wina admina ktory banowal bo nie zrobil demka - na hltv gowno widac !
5, do ub, takie moje zdanie.
ps : jak szb napisal, typo moze miec nawet i 10 lat i napierdalac w cs jak grubas paczki na przerwie ! To ile kto ma lat nie jest adekwatne do poziomu jaki reprezentuje.

czyli UB
Striker ja talicd'a znam tylko z widzenia go na hj, nie jest to zaden moj kumpel z reala.
panam, nie mowie konkretnie o statach, gdy gracz chodzi po mapie gorzej niz bot, tylko o zrecznosc. Zeby wycwiczyc zrecznosc trzeba troche pobiegac w to godzin, ruchy staja sie coraz plynniejsze, a on chodzi jak na kierownicy. Poza tym, nie mowie tylko o tym demku, said nic mi nie zawinił, nie rozmawiam z nim nawet. Po prostu od dluzszego czasu zauwazylem ze biega odpalony i popieram decyzje Geta.
Nie wiem co macie do tego zawodnika, gra jak gra, nieraz zamyka nieraz ma dzien i niezle mu idzie, jak kazdy:) jak dla mnie to ub(nie ma jednej techniki strzelania full auto) a tu wypowiedzi jakiegos chlopka co 1sze widze i slysze ze powinien byc ban bo ktos chodzi jak na kierownicy to troche ponizej krytyki (jak Cie tak interesuje kierownica to graj w nfs'a nie cs'a).
Pozdrawiam:]
arek obejrzyj demko na wh
dema z hltv nawet nie oglądam - wycina ono dźwięki i część pakietów.
demo HLTV nie jest podstawą do zbanowania - należy nakręcić twarde dowody, czyt. POV.
jak mi się uda przez rcona go odbanować to to zrobię - jeśli nie (co jest prawdopodobne) to musi gracz czekać na nowy system banów.
pozdrawiam, sz.b.
Striker11
Nie jestem jego znajomym nie znam go.
Jak napisal bardzo mądrze "panam" DEMO jest czyste. Ja tez tak uważam.
KLRD czytaj ze zrozumieniem co napisalem pare postow wyzej. Daj swietne demo ze gra na wh i po sprawie z tego co tutaj jest nie mozna stwierdzic ze gra na wh. Oczywiscie gra bardzo dziwnie biega caly czas w to samo miejsce skacze jak pajac ale to juz inna kwestia.
neseser czy jakos tak, co ci do tego jak biegam po mapie... ja nie patrze sie tylko w jedno miejsce bo cie predzej zabija, trzeba sie rozgladac a nie.
sz.b napisz czy sie udalo odbanowac na pw, bo zamkne ten temat bo sie oftop robi :>
jeśli się udało to możesz wejść na serwer - jeśli nie to znaczy, że nie i musisz czekać na podmiankę bazy.
| « do szb | Czy za klnięcie bany ? » |