UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ?

Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14
  1. #1 Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Starsza lamka Awatar bTom
    Jesli ktos ma jakies doswiadczenie to czy molgby mi powiedziec czy wejscie z £5k jest w ogole warte calej inwestycji i czy moge spodziewac min.3% profitupo miesiacu ?

Jesli macie jakies zaufane/dobre i latwo czytelne poradniki to bede wdzieczny.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Starsza lamka Awatar Vindykator
    Moja firma zajmuje się inwestycjami na rynkach zagranicznych również na forexie.
    Są to produkty dla inwestorów doświadczonych czyli wysokiego ryzyka.
    Sądzę że jesteś osobą nie obeznaną w temacie, to też odradzałbym samodzielne kroki.
    Pomagamy ludziom w tego typu inwestycjach, a minimalna kwota inwestycji to 1000 $

Co do pytanie o stopę zwrotu, możesz zarobić i 200% w miesiąc ale równie dobrze możesz stracić wszystko lub nawet się zadłużyć.
    DBS/Vindykator
    frag movie:http://www.youtube.com/watch?v=pZJPVOdJFv4
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Witam serdecznie.

W odniesieniu do twojego postu to uwazam ze warto zebys sprobowal, im predzej zaczniesz sie uczyc tym lepiej i od jaknajmniejszych kwot, bo mniej stracisz - a to na poczatku niestety jest nieuniknione.

Na forexie nie jest problemem zebys zrobil w miesiac i 500%, problem polega na utrzymaniu tej kwoty w niezmienionej postaci i powiekszaniu jej bez wiekszych obsuniec kapitalu. Mozesz miec i 100 tys. zl, a nie pomnozysz ich bez wiedzy i praktyki - tego w szczegolnosci.

Moge Ci polecic Admiral Markets | Trading for everyone , duzy kolos ze wschodu obecny na kilkunastu rynkach europy srodkowej i wschodniej, bardzo konkurencyjne spredy i masz rachunek Mini juz od 50 zl, co na poczatek powinno w zupelnosci wystarczyc.

Cwicz opanowanie i cierpliwosc, wystrzegaj sie swoich poprzednich bledow i w szczegolnosci miej dobry money menagement - tnij straty poki jeszcze masz co ;) !

Pozdrawiam
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Starsza lamka Awatar bTom
    Hmm od czasu kiedy napisalem posta do ostatniej odpowiedzi kilka dni temu, zmienilo sie naprawde duzo i widze ze forex ma naprawde potencjal w ciagu tygodnia wyciagnolem +40% na koncie demo, aczkolwiek sortujac kilka set stron forum o tradeowaniu doszedlem do wniosku ze nadal zostane tylko przy demie chociaz w obecnej dobie kryzysu na srodkowej czesci naszego globu chetnie wsadzilbym cale oszczednosci na oil bo wiem ze napewno pojdzie w gore, mimo wszystko powstrzymam sie.

Dla osob ktore takze sa zainteresowane tradeingiem polecam forum Forex Forum Strona Główna.

Pozdrawiam, Tomek.
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    elo.

ciesze sie ze wyciagnoles 40% w tydzien, niestety jest to rachunek demo :/ i tak na prawde nie odda on emocji, frustracji, zaklopotania i wnioskow plynacych przy rachunku z prawdziwa gotowka. na platformie z ktorej korzystam przy mikrolocie - 0.01 - 1 pips to tylko ~ 30gr ale wiecej wyniesiesz przy ruchu 30gr na prawdziwym rachunku niz 3.000zl na rachunku demo (mając np: 100.000 na start). mozesz zarobic i 40% w 1 dzien, nie strac tylko :)

Pozdrawiam
    yahOo.amxx
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Gielda to jest furmanka nawet nie samochod a forex to z 2 samochody formuly 1 !!! wejdzcie na strone do mnie TUBU - ZLECENIA - BIZNES PLAN - PRACA - FIRMA - MAPA POLSKI EUROPY WYZNACZ TRASE OBLICZ - USŁUGI - BIZNES bedzie ebook "Giełda dla bardzo poczatkujacych. Jak zacząć inwesować" Pozdrawiam
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka Awatar wojacy
    Ja również zajmuję się aktywnym uczestniczeniem na rynku Forex. Nawet stworzyłem książkę elektroniczną dla osób początkujących jak również kurs Video... Chętnie na pewno na niego trafią... :)
    Ciekawie o biznesie www.emesz.pl
    Programuj się na sukces razem z www.emesz.net
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Witam na twoim miejscu zacząłbym od dema i ewentualnie poszukał brokera z darmowym bonusem tutaj masz link Plus500 | Négociez en ligne le forex, des mati zanim wpłacisz jakiekolwiek pieniądze. Musisz wiedzieć, że łatwo na forexie zyskać jak i stracić
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Wpisz w google Forex - ksiązki i wyskoczy Ci dużo pozycji. To chyba najlepszy sposób, żeby dowiedzieć się na ten temat potrzebnych informacji.
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Nie zawsze sama teoria wystarcza. Trzeba szlifować praktykę i wypracować metodę zarabiania na forex. Wielu autorów tych książek to po prostu ludzie którym nie udało się zarobić więc teoretyzują i wymyślają coraz to nowe strategie. Gdyby były skuteczne sami by zarabiali kokosy.
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Siema

Mam male pytanko. Posiadam troche euro i zastanawiam sie czy to jest dobry moment zeby je sprzedac. Jak patrze na wykres za ostatni miesiac Kurs euro - euro - EUR - kursy walut w portalu Pieniądz.pl to euro powoli leci do gory. Jak myslice sprzedawac, czy czekac ?
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez luidor Zobacz posta
    Nie zawsze sama teoria wystarcza. Trzeba szlifować praktykę i wypracować metodę zarabiania na forex. Wielu autorów tych książek to po prostu ludzie którym nie udało się zarobić więc teoretyzują i wymyślają coraz to nowe strategie. Gdyby były skuteczne sami by zarabiali kokosy.

Taaaaaaaa, na ksiązkach to ja też próbowałem!!!! Strata czasu. Nauczyć się FOREXa naprawdę trudno samemu - ktoś jest tutaj potrzebny do wytłumaczenia zasad, strategii etc. Dla mnie bardzo pomocne było szkolenia u Roberta Gawędy - szkolenie na żywo, także możesz zadawać bezpośrednio pytania i tak dalej. Dla mnie podstawy były wyłożone bardzo jasno, a nigdy nie miałem umysły bóg wie jak ścisłego. Swoją drogą, jakimi obrotami dysponujecie? Jaki był wasz pierwszy kapitał? Ja zaczynałem od demówek, na real koncie zacząłem od 50 złotych - nie chciałem ryzykować za dużo - ale teraz nie tylko wciąga, ale także zyski się mnożą.
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka
    15% na miesiąc napisz na pw.
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: Gielda forex ma ktos jakies doswiadczenie ? 
    Lamka Awatar wojacy
    Uczulam swoich kursantów, aby nie interesowali się tematem Forex tylko dlatego, że widzieli reklamę w TV, która prezentuje prawie tylko i wyłącznie szansę. Nie należy zapominać o zagrożeniach i umiejętnym zarządzaniu ryzykiem, które na pewno jeśli chodzi o rynek walutowy występuję.
    Właśnie jestem na etapie przygotowywania się do Szkolenia stacjonarnego (na razie jestem autorem szkoleń video) obrazującego moje podejście i strategię jakie niemal każdego dnia stosuje.
    Chodzi mi o potraktowanie tematu poważnie i kompleksowo. To nie jest praca, jak każda inna. Wymaga nie tylko wiedzy merytorycznej (planu strategii) ale i podejścia mentalnego, psychologicznego, konsekwencji i reagowania na ewentualne niepowodzenia.
    Ciekawie o biznesie www.emesz.pl
    Programuj się na sukces razem z www.emesz.net
    Odpowiedz z cytatem