Witam dostałem dzisiaj bana na serwerze HashJama #1 [TP] ESL Maps od admina ZED i nie wiem o co chodzi . Ten server bardzo mi odpowiada i chciałbym się dowiedzieć czegoś wiecej na ten temat.
już jest spoko tylko musze czekać na odp :/ i tu jest lipa bo akurat mam czas zeby pograć puki dziewczyny nie ma w domu i ban :/ a to jets moj najlepszy server więc lipa troszeczkę :/
Sytuacja miała miejsce 16.11.2011, o godz ok 11;25 .
Właśnie sprawdziłem stronę bany.wiaderko.com gdzie zostałem zbanowany przez admina hetszotejszyn za to że obraziłem go tymi słowami: "Nie zabijaj swoich cwelu"
Ale od początku , CO WAŻNE REGULAMIN PIERWSZY ZŁAMAŁ ADMIN CO JEST WRĘCZ ABSURDALNE!...
SteamID STEAM_0:0:32785745
Ban wygasa Nigdy
Wątek na forum Nieznaleziony
Nick admina active.
Odbanował Nieznany
Ban na serwerze HashJama #1 ESL Maps only @ pukawka.pl
Ban na wszystkie serwery Tak
Mianowicie dostałem bana na serwerze HashJama za cheaty, jednak wogóle nie otrzymałem ss'ow....
Witam, dzisiaj o godzinie 15:16 dostałem bana od admina rados, powód - odpocznij. Ok, odpocznę, ale za co dokładnie ban ? Może za wulgaryzmy... Powiedziałem spierdalaj jebany bocie do gościa który co chwile biegał wokół mnie z nożem i mnie walił nożem, w ogóle grać nie mogłem bo ten udup łaził obok...
Witam moj nick : baRbEkiU ;o | sz.klanu xD
SteamID STEAM_0:1:5956555
Zbanowany przez admina Have A Nice Day (rados (FFA))
Powod: Czitujesz
Admin dał mi bana co nawet nie zrobił mi fotek zeby jakos byc pewnym czy mam wh gram w cs od 2004 roku i nie dostałem jeszcze nigdy bana a tu...
===============================================
Banned by admin ~VI~
You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com
Reason: 'czitujesz, wyjasnij na forum.wiaderko.com'
Length: 'permanently'
Your SteamID: 'STEAM_0:0:18673050'
Your IP: '77.255.63.66'
...
siema dostałem bana od ignorance na serwerze diablo mod
*** Dostales bana pernamentnego na serwerze!
*** Zbanowany przez admina AT*Ignorance| mIsIeK, powod to 'Czitujesz'
*** Jezeli uwazasz ze to pomylka, mozesz go wyjasnic na
*** Naszym forum
Kicked by Console: Masz bana! Powod:...
Dostalem bana zupelnie nie wiem za co...mialem jak nigdy to chyba zyciowka 16:0 staty...i dostalem bana prosze tutejszych adminow o przedstawienie demka albo screenem za co...bo zupelnie nie wiem za co...:(:(:(bardzo przepraszam ale nigdy nie uzywalem zadnych czitow
Witam Wszystkich !
Dziś dostałem bana za to ,że miałem ksywa "Gella_Kur**", jest to mój rl brat i zrobiłem to dlatego iż lukał mi w monitor. Bana dostałem około godzint 21 lub pare minut po, nick "gella_kurwa" wrazie czego moje ip to 195.150.93.142
Pozdro.
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u