Witam forum Affective oferuje sponsoring szablonów w zamian za reklamę.
Moim zdaniem jest to uczciwa propozcyja.
Można otrzymać sponsoring 100%
50% -rabatu
20% -rabatu
10% -rabatu
Affective eS Forum :: Strona Główna
|
|
Witam forum Affective oferuje sponsoring szablonów w zamian za reklamę.
Moim zdaniem jest to uczciwa propozcyja.
Można otrzymać sponsoring 100%
50% -rabatu
20% -rabatu
10% -rabatu
Affective eS Forum :: Strona Główna
a jakie masz szablony?? tylko nie mów za darmowki z irca

Nie nie wystarczy tutaj przeczytać :]
Affective eS Forum :: Zobacz temat - Sponsoring szablonu!
Szablon będzie robiony tylko kiedy zaakceptujemy podanie :)
no to grafika spoko, ale jeżeli chodzi o kodowanie i to ma kodować www.bayo.xaa.pl Mateusz Wróbel to trochę szkoda szablonu.

Aj tam przeciesz koduje dobrze... Nie używa IR to już jakiś + ;]
A to, że na tabelach to większość tak koduje.
nie no szkoda bo strona będzie sie dłużej lądowała. więcej transferu będzie zużywać, gorzej indexowana w wyszukiwarkach,
a tak spojrzałem w kod jego strony i jedna rzecz co mi sie rzuciła w oczy w 2 sek:
co tam robi to a ?? jak bym sie dłużej przyglądnął to bym sporo błędów znalazł, bo każda przeglądarka wyświetla inaczej (rozwala sie strona) wiec naprawdę szkoda trochę bo szablony byly by możliwe ze i dwa razy więcej warte jak by nie taki kod :)<tr>
<a
<td>

A co chcesz dołączyć i kodować :D
Zauważ, że szablony są z rabatem więc nie wymagajcie zbyt wiele, mało kto godzi się robie stron za pół ceny.
a ile planujecie brać za stronę która będzie miała 50% rabatu?

hm 100zł +
EDIT
A nie zasponsorował byś kodu dla klanu :D ? Bo ten BaYo taki nie pewny kod ma :D
Hm robie też same layouty za 90zł + więc jeśli chciałbyś dołaczyć poza forum tego sponsoringu to myślę że 170 na szablonie wytargamy:P
Ostatnio edytowane przez Nanus ; 22-05-2009 o 16:23
nie wiem czy ktoś da 200zl bez rabatu z takim kodem.hm 100zł +
a czemu miałbym sponsorować? i niby ile?? więcej niz 10% mi sie nie chceA nie zasponsorował byś kodu dla klanu :D ?

Żartowałem z tym sponsorowaniem. Motyl sponsoruje kod w 100% :P
Więc nie trzeba mi narazie :P
próbuje odbudować reputacje Darmowe szablony CMS • Zobacz temat - MOTYL-PL (złodziej) :)Żartowałem z tym sponsorowaniem. Motyl sponsoruje kod w 100% :P

| « phpBB by przemo i serwer cS ! | Problem z webspell - nie można dodać zdjęcia (chmody?) » |