Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320
Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
|
|
Siema ma swoją stronę klanową. Od dzisiaj gdy próbuje wejść wyświetla mi się takie coś : Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/toxictea/public_html/index.php on line 320
Domyślam się ze to błąd skryptu ale jak to naprawić ??
pytanie z serii
"Witam, mam auto, ale dzisiaj wchodzę do garażu chce odpalić ale ono nie chce, domyślam sie ze cos sie popsuło. Proszę o pomoc"
masz błąd w 320 linijce, więcej w stanie nie jestem powiedzieć bo skryptu nie widzę

hahaha bardzo śmieszne :P Dowiedziałem się ze chodzi o jakiś błędny znak moze to ci pomoze a jak nie to ci wyśle php xD
wklej.org - strona główna wklej tam swój kod z pliku index.php i podaj tutaj link do niego postaram się pomóc.
to jest twoj cały idex?? jak tam to taki niedokończony i dlatego masz błędy
kod dokumentu powinien konczyc sie znacznikami </body></html> a twoj konczy sie
wywal <? in blad zniknie ale czy szablon nie będzie sie rozwalał to nie wiem<td width="252" valign="top" background="img/_36.gif" style="padding-left:5px; padding-right:0px; padding-bottom:0px; padding-top:0px">
<? in
niestety prawdziwehahaha bardzo śmieszne :P
Ostatnio edytowane przez Major ; 08-06-2009 o 20:03

No wszystko działało przez 6 dni. Skoro mam 320 linik i to nie jest wszytko to co teraz :D
ktos musiał usunąć bo samo by nie znikło,
widze ze to darmowy szablon, wiec ściągnij jeszcze raz i wgraj index

| « CMS pod portal piłkarskie | Problem z czcionką - system webspell » |