Witam. Mam strone klanowa black-division.ugu.pl, oparta na webspellu. Chcialbym dodac dodatkowe panele np. z zegarkiem html i monitorem serwa z gametracker? jak to zrobic? czy to prawda ze trzeba dorabiac ten pasek z nazwa panelu np. ten co pisze partnerzy w programie graficznym? pozdrawiam l3nox
Witam wszystkich.
Mam prośbę.Potrzebuje osobę,która zrobi mi stronkę.Posiadam domene płatną w firmie niceshoot.
Nie będę się tutaj rozpisywał,chętnych do pomocy proszę o kontakt na gg:7023705.
p.s. Osobie,która pomoże mi ze zrobienie strony(forum) kupie doładowanie do tel.za min.30...
Nie mgoe tego zrobić, cały dzien charuje nad tym chce dodac panele tak jak jest standardowo Nawigacja i rozne te te, to chce np. dodac Radio i wsadzic moje. moze ktos powiedziec jak ?
JAK KTOŚ POMOŻE DAM BARDZO DUZO GIBONOW !
Typ Pracy: banner
Wymiary: 938x170
Napis: www.Osiolkowo.pl
Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci!
Kolorystyka: Czarny z jakimiś dodatkami niebieskiego w pracy (Ale czarny ma być dominujący, że tak powiem)
Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek może :)
Nagroda: Gibon
Coś od siebie: Liczę na...
Typ Pracy: logo (w stylu herbu)
Wymiary: 200x150
Napis: OSIOLKOWO.PL
Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci!
Kolorystyka: Coś czarnego polączonego niebieskim
Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek
Nagroda: Gibon
Coś od siebie: Liczę na dobre prace :)
Witam mam problem zrobiłem wszystko tak jak w tym poradniku http://www.forum.wiaderko.com/tworzenie-projektowanie-stron-www/62681-nie-potrafisz-zalozyc-strony-internetowej-wejdz.html
wszytko zrobilem dokładnie oto moja www: Metin2 - MMOG z Dalekiego Wschodu
ale zalogowac ani regnąc się na...