Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 537
Narzędzia wątku

[Błąd strony] Panele poczne

TeX is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /virtual/t/e/tex-desing.ugu.pl/side_right.php(45) : eval()'d code on line 1

Taki błąd mi wyskakuje po dodaniu panelu pocznego u mnie na stronie.
ktoś może sie co to jest i czym spowodowane, bo ja nie mam zielonego pojęcia ?

Prz opcji dodaj nowy panel mam już coś wypełnione:

Kod:
openside("name");
  echo "content";
closeside();

ja nie na tym nie znam może mi ktoś wytłumaczy/powie co z tym jest nie tak

Odp: [Błąd strony] Panele poczne

gacek.pl is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Hmm może byś powiedział na jakich plikach postawiona jest ta strona ewentualnie podał link.
Masz to na jakimś hostingu czy na dedyku u siebie ??

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[WebSpell]Jak dodac ínne panele
Witam. Mam strone klanowa black-division.ugu.pl, oparta na webspellu. Chcialbym dodac dodatkowe panele np. z zegarkiem html i monitorem serwa z gametracker? jak to zrobic? czy to prawda ze trzeba dorabiac ten pasek z nazwa panelu np. ten co pisze partnerzy w programie graficznym? pozdrawiam l3nox
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Prośba(wykonanie strony)
Witam wszystkich. Mam prośbę.Potrzebuje osobę,która zrobi mi stronkę.Posiadam domene płatną w firmie niceshoot. Nie będę się tutaj rozpisywał,chętnych do pomocy proszę o kontakt na gg:7023705. p.s. Osobie,która pomoże mi ze zrobienie strony(forum) kupie doładowanie do tel.za min.30...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Strony Cs
Siema Jak mozecie podajcie kilka stronk gdzie oplaca sie zamiescic reklame Serwera
Pytania z odpowiedzią
PHP FUsion Panele. ZA POMOC OGROMNIE DUZO GIBONOW !
Nie mgoe tego zrobić, cały dzien charuje nad tym chce dodac panele tak jak jest standardowo Nawigacja i rozne te te, to chce np. dodac Radio i wsadzic moje. moze ktos powiedziec jak ? JAK KTOŚ POMOŻE DAM BARDZO DUZO GIBONOW !
Tworzenie - projektowanie stron www
[banner] dla strony
Typ Pracy: banner Wymiary: 938x170 Napis: www.Osiolkowo.pl Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci! Kolorystyka: Czarny z jakimiś dodatkami niebieskiego w pracy (Ale czarny ma być dominujący, że tak powiem) Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek może :) Nagroda: Gibon Coś od siebie: Liczę na...
Prośby o wykonanie grafiki
[logo] dla strony
Typ Pracy: logo (w stylu herbu) Wymiary: 200x150 Napis: OSIOLKOWO.PL Dodatkowy Napis: Najlepsze serwery w sieci! Kolorystyka: Coś czarnego polączonego niebieskim Tematyka: CS 1.6 jakiś osiołek Nagroda: Gibon Coś od siebie: Liczę na dobre prace :)
Prośby o wykonanie grafiki
Coś nie tak z mysql strony
Witam mam problem zrobiłem wszystko tak jak w tym poradniku http://www.forum.wiaderko.com/tworzenie-projektowanie-stron-www/62681-nie-potrafisz-zalozyc-strony-internetowej-wejdz.html wszytko zrobilem dokładnie oto moja www: Metin2 - MMOG z Dalekiego Wschodu ale zalogowac ani regnąc się na...
Tworzenie - projektowanie stron www
AuraDesign! Projektowanie Bannerów, Buttonów, Logotypów na strony! ORAZ STRONY WWW
Witajcie Oferuję wykonanie : -Logotypów -Bannerów -Log na strone -Buttonów - ORAZ STRON WWW!
Archiwum forum
Szablony na strony
Jak w temacie. Zrobię na zamówienie szablony na strony klanowe pod WEBSPELL!!! Kontakt GG 4705000!!!
Archiwum forum
Strony www
podajcie mi strony z jakich mozna pobrac jakis szablon
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz