Witam
Chcialbym zaoferowac sprzedaz 27 szablonow Webspell. Sa tam darmowe szablony Majora, ktore dalem dodatkowo. chcialbym je wymienic za styl CS na forum by Przemo, jak ktos zainteresowany prosze pisac na gg7976177.
|
|
Witam
Chcialbym zaoferowac sprzedaz 27 szablonow Webspell. Sa tam darmowe szablony Majora, ktore dalem dodatkowo. chcialbym je wymienic za styl CS na forum by Przemo, jak ktos zainteresowany prosze pisac na gg7976177.
a masz moja zgodę na rozpowszechnianie ich?? pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy użytkowniku internetu chello :)Sa tam darmowe szablony Majora

poprostu sa dobre i umiescilem je w paczce, to chyba niejest zle :)
a tak na marginesie masz jakis styl CS do przema ? bardzo potrzebuje i nigdzie nie moge znalezc... obcenie mam ten niebieski patrykspec'a ale za duzo osbo go juz ma, a tworze nowa siec serwerow...
zależy na jakiej licencji sa udostępniane szablony, w przypadku moich szablonów, bez mojej zgody nie możesz. Poczytaj sobie w internecie o konsekwencjach prawnych.poprostu sa dobre i umiescilem je w paczce, to chyba niejest zle :)

dobra zamknijcie tema, bo wiedze ze sie nie dogadamy, poprostu chcialem zeby wiecej osob uzywalo twoich szablonow...
ja sie z tobą nie muszę dogadywać, nikt mnie nie pytał o zgodę, tak wiec rozpowszechnianie moich szablonów bez mojej zgody jest sprzeczne z prawem, i nie kluc sie ze kogoś szablony można a moich nie, bo to autor ustala warunki licencji na jakiej podstawie udostępnia swoje prace.

dobra juz nie aktualne, zamknij temat
| « ClanWars Problem proszę o pomoc :) | przemo styl cs » |