Czy da się przenieść bazę danych MySQL albo jej część z phpBB 3.0.5 na phpBB by Przemo?
W przyszłym tygodniu przechodzimy na inny hosting strony www, a nie chcemy tracić wszystkich danych dlatego pytam.
|
|
Czy da się przenieść bazę danych MySQL albo jej część z phpBB 3.0.5 na phpBB by Przemo?
W przyszłym tygodniu przechodzimy na inny hosting strony www, a nie chcemy tracić wszystkich danych dlatego pytam.
a czemu chcesz przenosić z phpbb3 na przemo? przecież przemo jest gorsze pod praktycznie każdym względem

Choćby dlatego że nie mogliśmy wgrać ChatBox-a. Najpierw próbowałem ja, a później kolega. Efekty prób kolegi widać obecnie na forum.
struktura bazy jest inna i chyba system kodowania hasel, wiec nie wiem czy sa jakies automaty, najwyżej bys mogl ręcznie pogrzebać ale to troche roboty i trzeba miec minimalne pojecie o sql

Tak właśnie myślałem, dzięki.
Z drugiej strony to dziwne że nie da się chatbox-a aktywować w panelu administracyjnym tylko trzeba edytować pliki HTML. Mogli by się tyle postarać i dodawać go już od razu.
ten temat czesto wyskakuje w google dlatego go odswiezam
phpbb3 - smf - phpbb2 - przemo (ludzie potraca hasla[beda musieli przypomniec]) Jezeli tak przekonwertujecie to bedziecie mieli :D
| « [webspell] Losowy uzytkownik | Szablon Webspell » |