Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: skórka na ftp, skórki nuked klan, skorki do nuked klan, nuked klan skórki, jak wgrać szablon na strone przez total, skórki cs strona, skorki na nuked klan yoyo.pl, skorki do nuked-klan, nuked klan skorka
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 54866
Narzędzia wątku

[NukedClan] Zmiana skórki

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Jest to część dalsza TEGO artykułu. W tym omówię jak wgrać nową skórkę do wcześniej zrobionej strony.

Wchodzimy na stronę http://www.nuked-klan.kryha.net/ oraz sie rejestrujemy. Po zakończeniu rejestracji oczywiście się logujemy. Teraz klikamy na samej górze na przycisk "Pliki", teraz na "Nuked-Klan 1.76", następnie na "Szablony". Teraz wybieramy skórkę którą chcemy ściągnąć oraz klikamy na jej nazwę, na nowo otworzonej stronie na "Pobierz". Niestety nie ma ich podglądu, przypominam że są 4 strony skórek (zaznaczona na screenie na czerwono).

Gdy już go mamy na dysku, rozpakowujemy go (np. WinRAR'em). Teraz wchodzimy w rozpakowany katalog, powinniśmy ujrzeć kolejny katalog, oraz ewentualnie plik tekstowy. Zminimalizuj to okno oraz otwórz "Mój Komputer".

Teraz w pasku adresu (tam gdzie pisze Mój Komputer) wpisz
Kod:
ftp://adres_ftp

, gdzie adres FTP to wcześniej zanotowana wartość (w poprzednim artykule), w moim przypadku będzie to ftp://wiaderko.yoyo.pl. Gdy już wpiszesz, naciśnij [enter]. Powinno pojawić się okno logowania, tam wpisz login oraz hasło (login jest taki sam jak adres ftp (bez tego ftp://), a hasło wpisywałeś podczas zakładania strony).

Gdy już pokażą się foldery, wejdź w katalog themes. Teraz przywróć to zminimalizowane okno oraz przeciągnij katalog na okno z otwartym ftp.

Teraz gdy wszystkie pliki się skopiują oraz widnieje skopiowany folder na FTP możesz zalogować się (jako admin oczywiście) na swojej stronce (gdyby nie chciało się skopiować i ciągle prosiło by o hasło, użyj innego programu, np. TotalCommander lub FileZilla - opis w google.pl). Gdy już jesteś zalogowany na stronie, wejdź w Panel Admina, orazw Główne ustawiania. Teraz w polu Skórka strony : wybierz nową skórkę.

Gdy już wybrałeś, kliknij na Modyfikuj i... ciesz się nową skórką! Aby nie było, oto efekty:

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

seba zapalił Gibony od:
`MaTT (06-08-2008)
Yashi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam pytanie czy jest jakiś inny sposób na wgranie skórki ?? proszę o odpowiedź z góry thx

Szaryludzik is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

mi poprostu przez total comander 2 sposobami probowalem to wciskam te URL tam nazwa hosta ftp.yoyo.pl potem uzytkownik to nazwe strony bez WWW na poczotku i haslo na 100% good i nie dziala bo caly czas ze haslo do uzytkownika [,,,] bledne i retry co 5 sekund :???: :???: :???:

Smutny is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Gdy napisze coś w shoutboxie np ello to po wysłaniu to pisze. Jak to naprawić?

Kod:
 Yoyo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce

Błąd 404

Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje.

Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji.

Powrót

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Szaryludzik, to wpisz ponownie hasło :P mi też tak się robiło

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

PROBLEM

LvKaSZ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ej daj ktos mi stronke do pobierania skorek na stronke!!

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:

LvKaSZ, www.nuked-klan.kryha.net

PARIS is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

zaproponuje www.nuked-klan.kryha.net
tu masz wszystko a poza tym sebo napsial wszystko:P

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:

PARIS, Widzisz u góry mój post ? !! Nie spamuj więcej

Konrad666 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

JA mam jeszcze inny problem...

Wpisuje rejestracja wszystko elegancko i za **ja nie mogę się zarejestrować ..;/
Z 4 razy wpisywałem hasło nowy login inny e mail i dupa ..;/

Aha już znalazłem rozwiązanie ..

Użyłem Opery do rejestracji

Ps. Fajna skóra !

Smutny is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Ej wiecie jak mój problem rozwiązać z logowaniem?

Kod:
Yoyo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce

Błąd 404

Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje.

Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji.

Powrót

..

ushep is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ja mam inne pytanie wchodze w ustawienia wybieram skorke strony ;/ daje modyfikuj i nic;/ pisalo mi ze wszystko zostalo dobrze zrobione i nic sie nie zmienilo ;/ o co chodzi?

Turismo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

mam taki sam problem.

instaluje skórkę z: http://www.nuked-klan.kryha.net/
wrzucam do folderu Themes... oczywiście nazwy skórki nie zmieniam.
Idę do panelu admina daje modyfikuj i nic.

WTF?

...

ushep is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Znalazłem problem ^^ Musisz sie wylogować z admina żeby tą skorke zobaczyć

Atomic is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

pomocy
usunąłem sobie główną skórkę z ftp co mam teraz zrobić, nie mogę się zalogować pokazuje mi zła nazwę i hasło a daje dobre proszę was....

GuMo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

a mi nie pomogles :/ bo sie zaloguje i jak juz wsrzucam skorke to wystkakuje bład

[ Dodano: Pią 28 Gru, 2007 ]
a mi nie pomogłes bo ja sie zaloguje poprawnie a jak wrzycam skorke to wyskakuje Bład :/ i nie moge juz sie zalogowac :[ wiec jak wiesz to powiedz czemu tak sie dzieje ?? ?? :/

diuran is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

a ja mam inne pytanie..... ktore mnie nurtuje wiele z skorek nuked-klan ma podpis albo nuked klan albo np nowy klan jak to zminic na nazwe mojego klanu ? podpis w sensie stona tytulowa a dokladniej ten obrazek co jest na nim napisane

mam inne pytanie jak proboje przekopiowac folder ze szablonem to mi wyskakuje ze mam sie ponownie zalogwac kiedy juz jestem zalogowany i na dodatek wpisuje ponownie haslo ale pizse ze zle podalem neiwiem co zrobic bo cche zmienic szablon a nie moge.... pomocy

przydala by sie pomoc i zeby ktos zagladnal na ta stronke ... kto by mogl pomoc

usercs is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

poprostu jak sie juz raz zalogujesz to pozniej klikaj anuluj. bedzie ci sie to robilo caly czas a w tym czasie mozesz wgrywac pliki... albo poprostu sprobuj wgrac pliki przez inny program. ja uzywam wtyczki do mozilli (fire ftp) i przyznam ze to najlepszy sposob (chyba lepszy od total commander:P)

P.S. a moze wpisujesz zle haslo upewnij sie xD

2 odpowiedz (zeby nie spamowac xD)

Cytat:
Napisał Turismo
mam taki sam problem.

instaluje skórkę z: http://www.nuked-klan.kryha.net/
wrzucam do folderu Themes... oczywiście nazwy skórki nie zmieniam.
Idę do panelu admina daje modyfikuj i nic.

WTF?
tez mialem ten problem. skorka sie zmienila tylko ty masz w swoich ustawieniach zapisana inna.. dokladnie to w ustawieniach uzytkownika. musisz wejsc na strone/zalogowac sie/wejsc w konto (obok wylogowywanie)/i tam masz wybierz skorke xD

wronnka is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

A ja mam inny problem juz mam wszystko zrobione dodalem ta nowa skorke i wszystko git probuje sie zalogowac ponownie do panelu admina nie wyskakuje zaden blad tylko poprostu nie pokazuje sie wogole panel

stasiek71 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Po 1 to jest tylko jedna skorka na www.nuked-klan.krycha.net

Koles w jakims tam temacie napisal ze potzrebuje duzo skorek dajesz adres i kur.wa masz jedna skorke

Wiec prosze o wiecej ... skorek

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku