hasło : te hasło które podałeś przy zakładaniu BAZY DANYCH :D![]()
|
|
hasło : te hasło które podałeś przy zakładaniu BAZY DANYCH :D![]()
wiem o tym, noto nawet jak wpisze to hasło to i tak mnie ciągle prosi o hasło :|

próbuje, próbuje i nic. niech ktoś coś poradzi.!
prosze pisać, ten szablon jest dla mnie bardzo ważny!
pomoże ktoś?? :(
Ostatnio edytowane przez Avaso ; 07-10-2008 o 21:13
Ja jak wgrałem skórkę do tgo Themes to jak wejdę na stronkę to piszę mi tak:
Warning: main(themes/deus_17/colors.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/b/r/breathclan/index.php on line 103
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'themes/deus_17/colors.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/b/r/breathclan/index.php on line 103
Warning: main(themes/deus_17/theme.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/b/r/breathclan/index.php on line 104
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'themes/deus_17/theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/b/r/breathclan/index.php on line 104
Fatal error: Call to undefined function: top() in /var/www/sites/yoyo.pl/b/r/breathclan/index.php on line 117
A ja mam taki problem że jak chce wrzucić tą skórkę do Theme to wrzucam i ni hugo nie da rady bo trzeba sie ciąglę logować jak wpisuje adres strony bez WWW i dobre hasło to nadal pisze że zły link;/
Też mam pytanko czy na stronkę yoyo można wrzucić platny szablon i czy można to zrobić Fille Zilą
tak..?
Serwer PGC, wszystkie szablony nuked-klanu wrzucisz nawet te płatne.
Od razu polecam TC2 jest szybki w obsłudze i dla mnie nim można wszystko najszybciej wgrać.
Witam ale na mojej stronie szablon sie nie zmienił a postepowalem zgodnie z instrukcja :(
Nie spamować do zamknięcia to powinno iść chodzi mi o spam na 1 stronie!
Polecam Szablony | SzablonyCMS.pl - Darmowe szablony dla klanów działają w 100% tylko wiekszość nie ma tłumaczenia na polski :/
A co do instrukcji to jest + odemnie chociasz wgrywanie skórek i oprogramowania mam opanowane to zanim sie tego nauczyłem to troszkę się takich poradników naszukałem.
Ostatnio edytowane przez fiziol2323 ; 06-07-2009 o 23:04
Witam!
Mam stronkę na YoYo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce [klanową].
Biore skórki ze strony Nuked Klan | Polski Support ale nie podobają mi się one.
Czy mógłby mi ktos załatwić taką skorkę jaka jest na stronie ...::|MSCICIELE|::... CS:S Clan - News
Bardzo prosze
Z góry dziękuje![]()
dlaczego nie mogę sie zalogowac wpisuje login i haslo i nic
plz pomozcie
Dobr aja nic nie rozumiem moze jestem tempy i wogule ale prosze pomożcie mi wgrac SKÓRKE ja nie kminie nic z tego prosze o kontakt !! 9254499 pliss :D !
Witam.Mam wielki problem z wgraniem tej skórki czy ktoś mógłby wgrać to dla mnie będe bardzo wdzięczny jeśli ktos będzie chciał prosze napisac do mnie na gg 2404205 tam podam wszystkie dane
| « [webspell] Problem z bannerem w sponsorach | [Webspell] Problem z Mysql » |