Forbidden
You don't have permission to access /admin/admincenter.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Jak chce wejsc w panel admina to wyskakuje mi powyzszy tekst :/
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych.
Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie.
W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
witam
jakis czas temu zminiłem hasło administratora na stronie z wgranym skryptem webspell nie było problemu bo na operze miałem zapamietane hasło, ale 4 dni temu zrobiłem format i zapisane hasła z opery przepadło.
nie wiem jak biore przypomnij hasło to wyskakuje
Nie znaleziono użytkowników!...
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Witam!
Szukam kogoś kto mi wgra za darmo webspell i darmowy szablon (już wiem, który i dam linka). Strona jest na xaa.pl. Więc kto by mógłby mi pomóc niech napisze na GG: 9177351
Moj mini poradnik jak dodać admina w webspella przez bazę danych:
Teraz sprawdź na swojej stronie jakie masz id, najprościej kliknij w swój profil i będziesz miał
index.php?site=profile&id=1
1 lub inna liczbę, właśnie ta 1 jest twoim id,
Następnie wchodzisz do bazy danych przez phpmyadmin...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u