Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: amx ban na webspell, webspell-spanish
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 660
Narzędzia wątku

[WEBSPELL] Ban admina

ipzttf is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Witam, przez przypadek dałem sobie bana na stronie (id=1 - admin). Strona stoi na webSPELL'u, czy istnieje możliwość zdjęcia bana? PILNE!

Odp: [WEBSPELL] Ban admina

Nightmare~ is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Możliwość taka jest na pewno ale nie pamiętam już dokładnie. Może dałeś jeszcze komuś admina na stronie? Jeżeli tak to on może ci zdjąć bana.

Odp: [WEBSPELL] Ban admina

ipzttf is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

Dobra, problem już rozwiązany ;]..

/zamykam.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] webspell problem z panelem admina
Forbidden You don't have permission to access /admin/admincenter.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Jak chce wejsc w panel admina to wyskakuje mi powyzszy tekst :/
Problemy z CS 1.6
Dałęm admina ale komendy mu nie działaja,ale ma admina
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini "jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Problemy i konfiguracja AMXX
[WebSpell] Szukam Szablonu pod webspell EasyMakers
Poszukuje tego szablonu: Screen: http://img33.imageshack.us/img33/7002/easymkrs.png Prosze o pomoc
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[WebSpell] Panel admina
Może i proste ale bardzo ważne pytanie. Jak w WebSpellu mogę dotrzeć do Panelu Administracyjnego?
Pytania z odpowiedzią
Szukam ludzi do pomocy przy realizacji strony o CMS Webspell. www.webspell.com.pl
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych. Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie. W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
webspell zapomniane hasło admina
witam jakis czas temu zminiłem hasło administratora na stronie z wgranym skryptem webspell nie było problemu bo na operze miałem zapamietane hasło, ale 4 dni temu zrobiłem format i zapisane hasła z opery przepadło. nie wiem jak biore przypomnij hasło to wyskakuje Nie znaleziono użytkowników!...
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Funkcje Admina + dodanie admina + Opis instalacji
Witam. Posiadam 12 slotowy serwer. Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Szukam pluginu AMX/AMXX
[WEBSPELL] Kto zainstaluje webspell i wgra szablon
Witam! Szukam kogoś kto mi wgra za darmo webspell i darmowy szablon (już wiem, który i dam linka). Strona jest na xaa.pl. Więc kto by mógłby mi pomóc niech napisze na GG: 9177351
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[WEBSPELL] Dodawanie admina bezpośrednio przez bazę danych
Moj mini poradnik jak dodać admina w webspella przez bazę danych: Teraz sprawdź na swojej stronie jakie masz id, najprościej kliknij w swój profil i będziesz miał index.php?site=profile&id=1 1 lub inna liczbę, właśnie ta 1 jest twoim id, Następnie wchodzisz do bazy danych przez phpmyadmin...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz