Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: nazwa klanu w ostatnich meczach webspell
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 398
Narzędzia wątku

[WEBSPELL] mecze + czcionka

Jamaican is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam, mam kłopot ze stroną.
Chodzi o kolor czcionki, którego nie wiem jak mogę zmienić. Tzn. wiem, lecz nie wiem gdzie to znajdę.

Problem dotyczy strony We Can More! Gaming since 2010

Poniżej screeny.

Kolejny kłopot polega na nierówności. Nie wiem jak mogę to ustawić, aby newsy były w liniach, a nie porozrzucane.

Proszę o pomoc. Dobrze karmię.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[webspell] Mecze według daty
Witam, wiecie jak zrobić aby ostatnie mecze były sortowane według daty a nie jak jest dotejpory według alfabetycznie nazwy przeciwnika
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[WEBSPELL] Nie dodają się mecze
Witam. Od kilku dni mam pewien problem i nijak nie dam rady się z nim uporać. Mianowicie chodzi o klanowe mecze. Wpisuję wszystkie dane, klikam zapisz klanówke i nic sie nie dzieje. Okienko powinno się zamknąć i mecz powinien zostać zapisany. Jednak tak sie nie dzieje. W lewym dolnym rogu pisze ...
[Webspell]Mecze
Witam. Wczoraj założyłem stronke clanową. Wszystko ładnie pięknie wgrałem szablon itp dobra wszystko ok ;] Zabieram sie za mecze i mam mały problem Jak mam na stronie głównej "rubryke mecze" to nie wyświetla się tam kto grał z kim i jaki winik jest napisana tylko data. Prosze oto screen...
Tworzenie - projektowanie stron www
[Webspell] Mecze + Domena
Witam. Mam następujący problem. Gdy dodałem wczoraj mecz na stronę wyskoczyło mo coś takiego: http://iv.pl/images/7733h0aszvqhi9xl2ti.jpg I nie wiem o co chodzi ;/ Prosiłbym o pomoc jak usunąć to CcC_P. Jeśli możnaby było to jeszcze zamiast tych kwadracików widniał wynik ;) A teraz drugi...
WebSpell Mecze
Witam mam problem kiedy dodaję Mecz. Gdy dochodzę już do wpisywania Map punktów mojej drużyny i przeciwnika muszę kliknąć na + , ale kiedy klikam nic się nie dzieję a powinno się ukazać pola do wpisywania a się nie pokazuje .Pomocy Versia Webspella : 4.2.1b
Szukam ludzi do pomocy przy realizacji strony o CMS Webspell. www.webspell.com.pl
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych. Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie. W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Problem z webspell - mecze
Siema :] Otoz mam problem z webspellem wgralem szablon i jak napisalem mecz i wygrana to w ostatnie mecze powinno byc zielone kwadracik albo cos takiego a jest tak jak by remis ciagle. nawet jak przegrana prosze o pomoc. pozdro
[Webspell] Mecze
Mam pewien problem z meczami. Otoz zrobilem nowa stronke dla mojego klanu na webspellu i cl chce miec mecze z poprzedniej stronki(extreame-fusion / wtyczka warstats czy jakos tak :P); wiec czy jest taka mozliwosc przeniesienia z bazy danych meczy do webspella? (tych meczy jest ok. 650, recznie nie...
[Webspell]Newsy+mecze+artykuły+forum
Witajcie! Założyłem nową stronę na płatnym hostingu Webspell.pl i chcę przenieść aktualności, forum, artykuły oraz mecze ze starej strony również z zainstalowanym webspellem. ;] Proszę o pomoc, jak to przenieść.
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Webspell / mecze
Witam , mam taki problem próbuje wpisac nowy mecz no i wszystko jest normalnie ale jak już daje akceptuj , jest news daje że nie chce pisac "anuluj" i tego meczu nie ma;( Szczelamy Same Ryje -- moja strona
Prace graficzne do oceny

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz