Witam. Od kilku dni mam pewien problem i nijak nie dam rady się z nim uporać. Mianowicie chodzi o klanowe mecze.
Wpisuję wszystkie dane, klikam zapisz klanówke i nic sie nie dzieje. Okienko powinno się zamknąć i mecz powinien zostać zapisany. Jednak tak sie nie dzieje. W lewym dolnym rogu pisze ...
Witam.
Wczoraj założyłem stronke clanową.
Wszystko ładnie pięknie wgrałem szablon itp dobra wszystko ok ;]
Zabieram sie za mecze i mam mały problem
Jak mam na stronie głównej "rubryke mecze" to nie wyświetla się tam kto grał z kim i jaki winik jest napisana tylko data.
Prosze oto screen...
Witam.
Mam następujący problem. Gdy dodałem wczoraj mecz na stronę wyskoczyło mo coś takiego:
http://iv.pl/images/7733h0aszvqhi9xl2ti.jpg
I nie wiem o co chodzi ;/ Prosiłbym o pomoc jak usunąć to CcC_P.
Jeśli możnaby było to jeszcze zamiast tych kwadracików widniał wynik ;)
A teraz drugi...
Witam mam problem kiedy dodaję Mecz. Gdy dochodzę już do wpisywania Map punktów mojej drużyny i przeciwnika muszę kliknąć na + , ale kiedy klikam nic się nie dzieję a powinno się ukazać pola do wpisywania a się nie pokazuje .Pomocy
Versia Webspella : 4.2.1b
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych.
Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie.
W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Siema :]
Otoz mam problem z webspellem wgralem szablon i jak napisalem mecz i wygrana to w ostatnie mecze powinno byc zielone kwadracik albo cos takiego a jest tak jak by remis ciagle. nawet jak przegrana
prosze o pomoc.
pozdro
Mam pewien problem z meczami. Otoz zrobilem nowa stronke dla mojego klanu na webspellu i cl chce miec mecze z poprzedniej stronki(extreame-fusion / wtyczka warstats czy jakos tak :P); wiec czy jest taka mozliwosc przeniesienia z bazy danych meczy do webspella? (tych meczy jest ok. 650, recznie nie...
Witajcie! Założyłem nową stronę na płatnym hostingu Webspell.pl i chcę przenieść aktualności, forum, artykuły oraz mecze ze starej strony również z zainstalowanym webspellem. ;] Proszę o pomoc, jak to przenieść.
Witam , mam taki problem próbuje wpisac nowy mecz no i wszystko jest normalnie ale jak już daje akceptuj , jest news daje że nie chce pisac "anuluj" i tego meczu nie ma;(
Szczelamy Same Ryje -- moja strona
Prace graficzne do oceny
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u