folder "bajery" folder "cut" folder "games" oraz dwa pliki PSD wrzuc do folderu images
co do games jestem pewny, wiec to smialo podmieniaj.
Jak dalej sie nie udaje daj link do downloadu tego szablonu.
|
|
folder "bajery" folder "cut" folder "games" oraz dwa pliki PSD wrzuc do folderu images
co do games jestem pewny, wiec to smialo podmieniaj.
Jak dalej sie nie udaje daj link do downloadu tego szablonu.
narazie się uploaduje, a link masz tutaj:
GlobalCross
@EDIT
jak narazie pliki się zastępuję więc czuję że będzie działało ;)
@EDIT2
nie działa :/ zrobiłem wszystko tak jak mówiłeś, wszystkie pliki nadpisałem, odświerzyłem i nic. spróbowałem wgrać drugi raz pliki które już były pomijałem chyba ze 3 się wgrywały jeszcze raz i wchodzę na stronę i nie działa...
@EDIT3
Wrzuciłem pierwszy lepszy skin który mi się podobał... I działa. Ten GlobalCross musi być jakiś feralny? W szablonycms.pl był w kategorii webspell, więc powinien pasować :| Nie wie ktoś może pod jakim skryptem ten GlobalCross może działać?
@EDIT4
metodą prób i błędów mi się udało :D wystarczyło zawartość folderu "cut" wkleić do głównego katalogu serwera przez ftp ^^
Ostatnio edytowane przez zakochanyy ; 17-08-2008 o 23:12
Przeczytajcie mam stronkę podpiętą do serwera także na stronie nazwa.pl wziąłem ftp i nie wiem co do czego wpisać a jak wpisze wyskakuje mi bład
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'gsquad'@'85.128.220.215' (using password: YES) in /home/gsquad/ftp/install/step06.php on line 100
ERROR: no connection to mysql
nie masz połączenie z bazą danych ... nie wpisałeś albo wpisałeś źle dane dotyczące bazy danych.
Witam
Czy na Webspellu jest taka opcja, aby dodać własną podstronę ? Jeśli tak to proszę o jakiś opis ; D
nie ma jedynie ftp i własne umiejętności

SS niestety nie działa, ale odpowiedź będzie taka sama jak poprzednio.
W index.php powielasz fragment kodu odpowiedzialny za menu i edytujesz go wedle swoich upodobań.nie ma jedynie ftp i własne umiejętności
Parufek, mam ten sam problem, chce dodać sobie muzyke, i tp. ale niewiem jak! Niewiem o co chodzi z tym index.php plx pomóżcie :|
jak sie połączysz ze strona używając protokołu sieciowego ftp to tam masz index.php i tam zmieniasz ( jak nie znasz podstaw chociażby htmla to nie masz sie co bawić )

Nie udało się zapisać danych do pliku. Proszę wpisz dane twojej bazy MySQL do pliku _mysql.php ręcznie.
Instalacja zakończona!
Proszę usuń katalog /install dla twojego własnego bezpieczeństwa.
Proszę ustawić CHMOD dla pliku _mysql.php na 644.
Tak to ma byc ?
Gajwer Lords instrukcja?
o co ci chodzi ??

no to wpisz do tego pliku dane bo za pewne były na ten plik dodane złe chmody.
A zrobi ktoś z was strone na boo.pl za kase? kontak : 12752846 fast
The Lords
zrobilem tlyo jak traz zminic strone na polska chodiz zeby byle te menu po polsku
Z niemieckim szablonem nic nie zdziałasz. Przerób grafikę.
pOtrzbuje kogos pomocy co zna sie na tym webspel malutka pomoc jeden szczegol
moje gg 1484081
Juz dalem sobie rade :D
Ostatnio edytowane przez Gajwer Lords ; 28-09-2008 o 17:09
edycja styli i tyle

| « [przemo] waznosc posta | [Webspell] Jak dodać rok do osiągnięć » |