Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic klan w combat arms, jak zrobić klan w combat arms, jak zrobic clan w combat arms, jak zrobić clan w combat arms, jak stworzyć klan w combat arms, jak stworzyc klan w l2, commbat arms jak zrobic clan
Witam!
Kiedyś na stronce klanowej widziałem moduł aktywność ogólna.
Chodzi mi oto żeby tam pisało np. ktoś wypowiedział się w temacie moje ss..
Jak mogę takie coś dodać na moją stronek nuked-clan pomóżcie!
A więc często są tu wstawiane linki , które nawet nie są sprawdzane przez wstawiających czy są aktualne czy martwe . Piszę tutaj ten poradnik by dać wam możliwość ich sprawdzania .
Zaczynamy od wejścia na którąś z tych dwóch stron :
Universal Link Checker | rapidshare.com link checker,...
Witam. Moj problem polega na tym, ze usunęlem skórkę, ktora obecnie byla na stronie. Probowalem ja spowrotem przeniesc ale to nic nie daje, bo gdy chce wejsc na moja strone wyskakuje taki komunikat: Warning: main(themes/CS_light_pl/colors.php) : failed to open stream: No such file or directory in...
Witam!!
Mam zainstalowanego Nuked Clan lecz niemoge się rejstrować
http://www.combat-arms.yoyo.pl/
to moja strona, niewiem czemu niemożna się rejestrować
Zakłada stronke o clanie na yoyo.pl i instaluje Nuked Clan jak wpisuje dane to wyskakuje mi " Błąd połączenia z bazą, Sprawdź ustawienia!". wszystko robie według instrukcji. I dzlaczego to wyskakuje??
witam,
chce powiekszyc obszar na logo na tej stronie Strona Klanu ROG
ktore linki za to odpowiadaja ?
Następnym razem postaraj się o bardziej opisowy temat i odpowiedni dział.
Witam pewnie jak wielu z was mam problem z polskimi znakami na nukedzie... Szablon standardowy ma polskie znaki a pobrane z http://www.nuked-klan.pl/ opisane jako polskie przerobione szablony nie :( mój szablon to st_nervoisa
Pytanie co mam zmienic w kodzie żeby działało i w jakim pliku?? :>
...
Mam problem z nuked klan zainstalowalem i wszystko ok theme fajne i wszystko ok
ale nie wiem jak edytowac niektore rzeczy.
Prosil bym o jakies porady dotyczace ogolnie nuked clan
Tutaj wyjasnie jak instalowac pluginy pod AMXX
A wiec najpier musimy miec plugin.Cala instalacje wyjasnie na pluginie Admin Check
Prosty plugin ktory dziala informacyjnie czyli po wpisaniu admin wyswietla obecna liste adminow
OK.Sciagamy plugin naciskajac "Get Plugin"
Sciagnie nam sie taki...
Poradniki AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u