Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak zrobic klan w combat arms, jak zrobić klan w combat arms, jak zrobic clan w combat arms, jak zrobić clan w combat arms, jak stworzyć klan w combat arms, jak stworzyc klan w l2, commbat arms jak zrobic clan
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1861
Narzędzia wątku

[nuked clan] Aktywność Ogólna, Jak zrobić ?

Nie zarejestrowany
Gość

Witam!
Kiedyś na stronce klanowej widziałem moduł aktywność ogólna.
Chodzi mi oto żeby tam pisało np. ktoś wypowiedział się w temacie moje ss..
Jak mogę takie coś dodać na moją stronek nuked-clan pomóżcie!

Zobaczcie obrazek

http://img90.imageshack.us/img90/6103/26071737qm8.jpg

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[poradnik]Aktywność linków
A więc często są tu wstawiane linki , które nawet nie są sprawdzane przez wstawiających czy są aktualne czy martwe . Piszę tutaj ten poradnik by dać wam możliwość ich sprawdzania . Zaczynamy od wejścia na którąś z tych dwóch stron : Universal Link Checker | rapidshare.com link checker,...
Archiwum forum
Problem ze stroną (Nuked Clan)
Witam. Moj problem polega na tym, ze usunęlem skórkę, ktora obecnie byla na stronie. Probowalem ja spowrotem przeniesc ale to nic nie daje, bo gdy chce wejsc na moja strone wyskakuje taki komunikat: Warning: main(themes/CS_light_pl/colors.php) : failed to open stream: No such file or directory in...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Nuked Clan
Witam!! Mam zainstalowanego Nuked Clan lecz niemoge się rejstrować http://www.combat-arms.yoyo.pl/ to moja strona, niewiem czemu niemożna się rejestrować
Stronka Nuked Clan
Zakłada stronke o clanie na yoyo.pl i instaluje Nuked Clan jak wpisuje dane to wyskakuje mi " Błąd połączenia z bazą, Sprawdź ustawienia!". wszystko robie według instrukcji. I dzlaczego to wyskakuje??
Archiwum forum
Wielkość top'a w Nuked Clan
witam, chce powiekszyc obszar na logo na tej stronie Strona Klanu ROG ktore linki za to odpowiadaja ? Następnym razem postaraj się o bardziej opisowy temat i odpowiedni dział.
Polskie znaki Nuked clan
Witam pewnie jak wielu z was mam problem z polskimi znakami na nukedzie... Szablon standardowy ma polskie znaki a pobrane z http://www.nuked-klan.pl/ opisane jako polskie przerobione szablony nie :( mój szablon to st_nervoisa Pytanie co mam zmienic w kodzie żeby działało i w jakim pliku?? :> ...
Archiwum forum
Nuked Clan
Mam problem z nuked klan zainstalowalem i wszystko ok theme fajne i wszystko ok ale nie wiem jak edytowac niektore rzeczy. Prosil bym o jakies porady dotyczace ogolnie nuked clan
Archiwum forum
Ogolna instalacja pluginow
Tutaj wyjasnie jak instalowac pluginy pod AMXX A wiec najpier musimy miec plugin.Cala instalacje wyjasnie na pluginie Admin Check Prosty plugin ktory dziala informacyjnie czyli po wpisaniu admin wyswietla obecna liste adminow OK.Sciagamy plugin naciskajac "Get Plugin" Sciagnie nam sie taki...
Poradniki AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz