Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Webmastering > CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe

CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe - Dyskusje na temat gotowych skryptów - cmsów, for, portali. Poradniki, pomoc.

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: amxbans templates, styl amxbans, templates amxbans, amxbans style, przerobic styl amxbans, amxbans 6.0 style, jak zmienić styl amxbans, style amxbans, styl do amxbans 6.0
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 2097
Narzędzia wątku

Styl do amxbans

hool's is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Nie wiem czy wybrałem dobry dział, jeśli nie to przenieście temat. Szukam stylu do amxbans. Kiedyś się natknąłem na m_counterstrike zrobiony chyba przez kogoś z puchatka.

Odp: Styl do amxbans

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Myślę, że oficjalnie nie są podawane modyfikacje styli ponieważ robione są one dla swoich potrzeb ;)

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

guanaBANA! is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Nie jestem pewny czy to jest ten link, miałem go zapisany - zobacz :

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

hool's is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

JaCo on był ogólno dostępny. guanaBANA! żeby pobrać chyba trzeba mieć Premium Account

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Instalacja amxbans. Opis instalacji amxbans w panelu DirectAdmin, opis baz danych.
Gdzieś już chyba było na wiadrze, ale mało, stare i nie dokładnie, przedstawiam wam mój opis: Do poprawnego działania amxbans potrzebujesz: -baze danych mysql oraz możliwość zezwolenia na połączenie zewnętrznych hostów, -hosting pod skrypt (musisz gdzieś dać amxbans), -trochę chęci. ...
Poradniki AMX/AMXX
styl win 7
Witam szukam styl z win 7 na win xp home editon poniewaz 7tp3 czy jakostak jest na win xp profesional to ja szukam na home editon bardzoo prosze o szybko odp a i styl ma bytc podobny do win 7 z gory thxxxx :)
Windows XP
przemo styl cs
Witam Tworze sieć serwerów CS:S Nasze forum to Black Angel Team :: Strona Główna niedługo bedzeie domena .pl i szukam jakiegos dobrego stylu, poniewaz ten co obecnie mamy ma juz duzo klanow.... chyba ze ktos ma jakis na sprzedaz, to moge wyslac SMS'a oraz rozreklawmowac go na swoim forum,...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Styl cs
Witam, Stworzyłem forum klanowe phpbb by przemo i chciałbym jakiś fajny styl pod tematykę cs'a nie chodzi o tworzenie tylko o ewentualne danie linku lub coś takiego a w nagrodę poleci gibon. Jeden z nich: http://www.zastrzel.pl/ Cs-Nice.pl siec serwerow Counter Strike 1.6 :: Strona...
Pytania z odpowiedzią
Styl Php
Mam problem. Zainstalowalem Php by przemo i chce wgrac styl forum. Wgrywam do folderu templates nastepnie chce go zmienic w Panelu admina, ale go tam nie ma. Wogole sie nie wyswietla jest tylko subSilver. prosze o pomoc
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Styl W.I.T.C.H.
Darmowe gry online - Styl W.I.T.C.H. Zagraj za darmo w grę Styl W.I.T.C.H. Krótki opis: Ubieramy Will, Irmę, Taranee, Cornelię i Hay Lin. Sportowa, modna, praktyczna, ekstrawagancka... Baw się z Czarodziejkami! Przebierz je i poznaj ich styl! ...
Gry dla dziewczyn online
Styl do 50 zł !
Witam. Szukam osoby która zrobiła by mi ładny styl pod forum jak zawsze o csie ;] Za bardzo ładną pracę mogę oferować max 50 zł .Przydało by się żeby styl był unikatowy i przyciągał userów ;) Proszę pisać w tym temacie swoje portofolio lub jakieś prace. Pozdrawiam.
Prośby o wykonanie grafiki
Top 15 (NEW STYL)
Witam mam problem potrzebuje Top 15 z wyglądem http://img530.imageshack.us/img530/1531/statxsk4db4.jpg (POTRZEBUJE CAŁY PLUGIN) :grin:
Szukam pluginu AMX/AMXX
Styl AMXBans
Chciałbym zmienić style css i grafikę mojego amxbans, żeby pasował kolorystycznie do mojego forum. problem w tym że nie mogę znaleść plików css i niektórych plików graficznych :/
Prośby o wykonanie grafiki
styl =w=
Witam ;) jak wam sie podoba nowy styl wiaderka.? mi nie lezy -,- Czekam na wypowiedzi wasze
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz