Witam all. Chciałbym się dowiedzieć jak można edytować sobie szablon. Chodzi mi o kolorystykę. Np. chciałbym żeby u góry strony widniał herb klanu. Jak to zedytować? Photoshopem? PRoszę o dokładną instrukcję. Pozdro i z góry dzięki.Postawie blanta
|
|
Witam all. Chciałbym się dowiedzieć jak można edytować sobie szablon. Chodzi mi o kolorystykę. Np. chciałbym żeby u góry strony widniał herb klanu. Jak to zedytować? Photoshopem? PRoszę o dokładną instrukcję. Pozdro i z góry dzięki.Postawie blanta
Góra strony to inaczej Header. Jeśli masz plik PSD w szablonie to możesz go łatwo edytować. Jeśli nie to dłuższa i żmudniejsza robota.
Kolorystyke możesz zmienić z pliku style...
W style zmienie tylko kolorystykę strony. Mi chodzi raczej o buttony. Ale dzieki za info o headerze.
zobacz w plikach w folderze /images/ w katalogu głównym serwera. Tam bedziesz miał obrazki.
Ja wiem wiem tyle że widziałem takie fajne headery jak to kolega okreslil. Mam szablon i chce żeby na headerze był herb klanu. No i nie wiem czym to mam edytować. W photoshopie da rade?
Jeśli masz pusty header tzn. bez napisów i log starych klanów to nic prostszego. GIMP/Photoshop i bezproblemowo zrobisz nowy.
Jeszcze lepiej by było jeśli szablon posiadałby plik PSD.
Odezwij się na GG 7833338.
| « połączenie kilku baz? | [WEBSPELL] Dodawanie admina bezpośrednio przez bazę danych » |