Chciałbym kupić autorski cms tylko zastanawiam się u kogo i kto dobrze robi w miare tanio max 1200 zł
proszę pisać kto i czemu akurat go polecasz , dziękuje z góry.
|
|
Chciałbym kupić autorski cms tylko zastanawiam się u kogo i kto dobrze robi w miare tanio max 1200 zł
proszę pisać kto i czemu akurat go polecasz , dziękuje z góry.
za 1200 to malo rozbudowany kupisz, webspell ma więcej funkcji niz ty za 1200 kupisz :) tylko ze wtedy będzie według twoich wskazówek.

sory za spam ale czy ja dobrze widze:
tyle cms kosztuje, omg ...1200 zł
zomers.pl bierze 400 zł tyle że on ma już swój własny
czyli nie pisze tylko ma gotowy, ale webspell, nuked-klann i inne darmowe cms dla klanu sa o wiele bardziej rozbudowane, jak chcesz dla klanu to nie wiem czy ci sie opłaca, jak chcesz autorski cms to chyba ze dla jakiejś firmy ktora potrzebuje porządna stronę a tak w większości przypadkach sie nie opłaca

chce dla klanu :) myśle nad zomers.pl kogo jeszcze proponujecie?
Zostan przy webspellu i jesli do tego potrzebujesz forum to bierz phpbb i zamiast 1200zl wydaj 200 na zarabisty uniq webspell + styl pod phpbb
Webspell + wydaj na modyfikacje do własnych potrzeb. Lepiej będzie ;)
Nierozumiecie że on chce stworzyć Pro klan Który ma za dużo funduszy i nie wie co z nimi zrobić...
Poprastu chce zabłysnąć a założe się że jak sobie kupić jakiś tam CMS to też będzie Unikat itp. itd. bo jak na CMS chce tyle wydac to niewierze że na coś takiego nie wyda 150zł
Ale ja poperam poprzednie chyba że ten twój CMS będzie naprawde Fajny i Będziesz na nim zarabiał no to dlaczego nie ?
| « [WEBSPELL] Dodawanie Sponsora i problem z zakladka druzyna!!! Proszę o pomoc!! | Formularz Kontaktowy (Do Majora lub Kogoś kto wie) » |