LAN 5on5 w Rzeszowie, Krośnie, Jaśle?
Podejmie się ktoś czegoś takiego?
Były plany w Jedliczu ale niestety nic z tego nie wyszło.
|
|
LAN 5on5 w Rzeszowie, Krośnie, Jaśle?
Podejmie się ktoś czegoś takiego?
Były plany w Jedliczu ale niestety nic z tego nie wyszło.
Nom przydałoby sie jakis lanik na podkarpaciu :]
fajnie by było jakby coś się działo na podkarpaciu ... mysle ze uczestikow napewno by nie zabraklo !!
Ja tez z podkarpacia i czekam na jakis lan.... w jedliczu sie nie doczekalem...
milo by bylo gdyby byl w rzeszowie, ale to marzenia bo watpie zeby ktos podjal sie organizcji
To musi być jakaś k@fejka. Nie wiem czego oni się boją, mieliby najlepszą reklamę z możliwych.
Ostatnio edytowane przez VolT ; 06-08-2008 o 22:15
Nom też jestem z podkarpacia z Sędziszowa ale nic boty nie zrobią
My Ropczyc i tez by my wpadli zagrac xD Pobocic co :[
Ostatnio edytowane przez Zal123 ; 13-08-2008 o 00:23
Cenzura w Sedziszowie mial jakis byc ? <mysli> wypalilo cos wtedy z tego ???
Ja 20 km od jasła :) i bym moze wpadl. zalezy w jakich to godzinach mialo byc.. mam pytanie a LAN party to jest na steam zawsze czy non steam?? :) moze bym wpadl z hmm kumplem albo dwoma i kumpela :)
O ile wiem to było gdzieś kiedyś w Jaśle takie coś :p
No a w Jedliczu to wiadomo...
Elo ja jestem ze Strzyżowa :) Lan był na podkarpaciu w Przemyslu w zimie ( Moj kolega Wygrał ) O ile sie nie myle w Rzeszowie na chwile obecną są lany ale takie organizowane tylko przez kafejki bez nagród itd :) Mozna pojechac poszwedac sie po kafejkach a nie ma ich tak strasznie wiele a napewno znajdzie sie grupke grajacych ludzi w cs .... wydajde mi ze na na Rzeszów lan party nie ma teraz co czekac .... ( czekam już 4 miesiace ) Pozdro dla wszystkich z podkarpacia :)
Remix - a gdzie jest info o tych lanach bez nagrod co napisales ? bo chetnie bym sie wybral
Info hmm szukaj na stronach Rzeszów Lan cs ( Google ) Lub rzeszowskich klanach typu Rzeszow team lub Rzeszow Golden Team
ja mieszkam obok Ropczyc , więc moglby byc jakis lan w Sędziszowej bo tam jest kafejka :D Tylko że mała i nie ma kto tego zorganizować : / pozDro;**
cpx ... daj GG moze porozmawiamy z wlascicielami kafejki...
Lepiej byloby zorganizowac cos w rzeszowie, tylko do tego potrzebna jest dobra cafejka.
Remix mozna gg ?
MOJA GG : 7050363 = pisac ( Klan Interactive.Gamers chetnie sie zapiszemy ) piszcie pogadamy itd :) moze cos pomyslimy ;d
| « WAT Lanparty | LAN Party Śląsk » |