Czy będzie jakaś lanówka w Częstochowie?? W Zeszłym roku była, ale mnie na niej nie było :[ Jeśli ktoś wie coś o jakimś kolwiek lanie w cz-wie pisać!!
Pozdrawiam,
hawK.
|
|
Czy będzie jakaś lanówka w Częstochowie?? W Zeszłym roku była, ale mnie na niej nie było :[ Jeśli ktoś wie coś o jakimś kolwiek lanie w cz-wie pisać!!
Pozdrawiam,
hawK.
Ja jestem z Cz-wy, ale nic o tym nie wiem. Ogólnie jeśli jakieś lany istnieją to się w ogóle nie reklamują...
#Up
Racja :/ Ostatnio był lan w kafejce pod nazwą "Bunkier" koledzy z innego klanu byli - konkurencja może nie za dobra, ale kompy chujowe i przegrali przez kompy :/. Trzeba się popytać kogoś kto ma znajomości i wtyki.
Pozdrawiam,
hawK.
Prawdopodobne zaniedługo edługo zorganizujemy LANówke w cz-wie coś koło stycznia xDDD Więc zapraszamy xDD Więcej informacji podam w Grudniu xDDD.
Pozdrawiam,
hawK.
#UP
Gajwer to wejdź na forum 25 stycznia i sprawdź kiedy będzie bo my organizujemy lanówwke chyba 26 stycznia (w ferie). Zapraszam klany 3 osobowe!!!
Pozdrawiam,
hawK.
Widzę, że temat już troszkę stary, ale może ktoś się orientuje czy obecnie w Częstochowie prowadzone są jakieś rozgrywki??
będą w lutym - gdzieś koło 3/3 :D
Tak, będzie, ale z tego, co wiem została już utworzona bardzo długa lista rezerwowych zespołów, więc nikłe szanse, że zdążysz się dostać.
moglibyście podać jakieś informacje odnośnie tej imprezy?
z góry dzięki.
| « Pytania o turnieje lan | Kode5 » |