Witam i zapraszam wszystkich uczniów gimnazjów, liceów oraz studentów na LAN party w Nowym Sączu - WSB-NLU
Odbędzie się on 3 kwietnia.
Wszelkie informacje oraz rejestracja: Noc Gier na WSB-NLU
Serdecznie zapraszamy :D
/Trek/
|
|
Witam i zapraszam wszystkich uczniów gimnazjów, liceów oraz studentów na LAN party w Nowym Sączu - WSB-NLU
Odbędzie się on 3 kwietnia.
Wszelkie informacje oraz rejestracja: Noc Gier na WSB-NLU
Serdecznie zapraszamy :D
/Trek/
Ostatnio edytowane przez TrekPL ; 24-03-2009 o 18:33
Kurcze, jestem trochę zawiedziony, bo nie ma tam nic 1on1, tylko same CW, jestem z małej miejscowości 20km od Nowego Sącza, przez co nie znam zbyt wielu osób które dobrze grają w Counter Strike'a 1.6 (w realu). Czy nie moglibyście zrobić jakiegoś forum, gdzie wpisywały by się osoby poszukujące teamu na tego LAN-a. Albo nawet zrobić taki temat na wiaderku, aby wcześniej zgadać się z drużyną na temat taktyk, pozycji etc. Mam nadzieję na szybką odopowiedź.
P.S.: SZUKAM TEAMU NA TEN LAN PARTY W NOWYM SĄCZU!!! Gram w Counter Strike około 2 lata, Steam kupiłem bardzo szybko, bo już po 3 miesiącach gry, grałem praktycznie bez żadnych przerw (najdłuższe kilku dniowe, z powodu wyjazdów). Najbardziej lubią grać na pozycji SNAJPERA, lecz oczywiście bronią szturmową nie pogardzę. Znam kilka taktyk, bo dosyć dużo mixowałem ostatnimi czasy, mogę również dowodzić taktyką jeśli nie będzie w tym temacie bardziej doświadczonego/charyzmatycznego gracza w drużynie.
Gadu-Gadu: 564337
Ostatnio edytowane przez koko. ; 27-06-2009 o 22:08
| « LAN DolnySlask | Szukam drużyny na LAN w Nowym Sączu. » |