Czasopisma różne/inne - Forum poświęcone czasopismom o różnej tematyce w formie elektronicznej - ebook'i. Linki do ebooków, opinie, dyskusje, poszukiwania, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: nieznany świat chomikuj, nieznany świat czasopismo, świat nauki chomikuj, nieznany swiat chomikuj, nieznany swiat miesięcznik
Zrobiłem małą mapę z małym domkiem z drzwiami aktywującymi się dotknięciem wycieraczki.
Przy drzwiach miga sobie światełko :D ( Fajnie będzie to wyglądało na Zombie modzie kiedy podchodzisz do drzwi a one się same otwierają xD a w środku domku ciemnia :D )
W domku stoi działko :D.
Ale do...
Witam serdecznie ;]
Problem posiadam ja taki iż.... wygrzebałem w cstrike/sound/misc pliczek o nazwie JHF.mp3 .... niestety ta nazwa guzik mi mówi :/
Mam po prostu ciśnienie na pełną wersje ;) ktokolwiek zna wykonawce / tytuł bądź cokolwiek co może mnie naprowadzić na znalezienie...
Komputer Świat Twój Niezbędnik 10/2009
http://img2.vpx.pl/up/20091015/oklad509.jpg
Format: PDF
Rozmiar: 20.4 MB
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
dzis podczas gry powywalalo z serwera pare osob (i steamow i nonsteamow) z nastepujacym bledem
"you have been disconected from this server.
reason: f "
tresc bledu z konsoli
Error: server failed to transmit file 'AY&SYR'
Loading decals from
Loading decals from
Loading decals from...
Uruchamiam sxe, potem cs'a i mam błąd jak w tytule. Wiem że był już taki problem poruszany na forum, teraz siedzi w archiwum. Gość tam napisał że użył innego CSa i patcha v19, jednak u mnie nic nie trybi, miałem wersie z DZ i zawsze wszystko na nim śmigało, ale od wersji 7.7 Sxe wywala błędy. Mam...
O co w tym chodzi? Mam steama i włączam sXe i steam i mi działa sXe. ASle jak moja siora gra na Non-Steam to jak włączy sXe a potem Cs to pisze: "Nieznany błąd. Sxe injected zostanie zamknięty" I wyłącza sie albo sXe albo Cstrike. Na stron ie sXe psize że nie moze być uruchomiony przez cstrike.exe...
Witam otoz mam problem z serwerem zwiezle mowiac gdy zostaje przerobiony na ns'a w niedlugim czasie sie wiesza niema zadnych logow wskazojacych jakikolwiek blad z mojej strony.Moze ktokolwiek z was wie czym jest to spowodowane?Serwer kiedys dzialal tak bezproblemu a teraz neichce.
Ps:wszystko...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u