Czasopisma różne/inne - Forum poświęcone czasopismom o różnej tematyce w formie elektronicznej - ebook'i. Linki do ebooków, opinie, dyskusje, poszukiwania, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Witam. Poszukuję technika serwerów CS:S, który mógłby poprawić mój serwer 4FUN. Serwer działa od wakacji obecnie zawsze ktoś na nim jest, więc postanowiłem go przerobić: nowe pluginy, muzyka itp. Jest tylko jeden warunek pluginy muszą być pod SourceMod. Jeśli robota zostanie dobrze wykonana zapłacę...
Witam. Poszukuję technika serwerów CS:S, który mógłby poprawić mój serwer 4FUN. Serwer działa od wakacji obecnie zawsze ktoś na nim jest, więc postanowiłem go przerobić: nowe pluginy, muzyka itp. Jest tylko jeden warunek pluginy muszą być pod SourceMod. Jeśli robota zostanie dobrze wykonana zapłacę...
Przeczytaj cały tekst uważnie - to pozwoli Ci na gre na naszym serwerze.
Cs 1.6 Non Steam
ip - 77.79.210.68:27171
liczba slotów - 15
serwer działa od wczoraj tj. 17.01.2008r więc jeszcze za dużo ludzi o nim nie wie.
Wymagana jest najnowsza wersja antycheat'a sXe - 4.4 aktualnie
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Otóż zapraszam wszystkich non steamowcow na nasz serwer 193.218.155.85:27123 pw 2tb. Swietne muzyczki na zakonczenie rundy, atmosfera a admini bardzo odpowiedzialni
nie wiezysz??? sprawdz :)
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u