Darmowe gry java - Tutaj znajdziemy darmowe gry java na komórkę. Jak masz jakąś ciekawą grę na telefon - podziel nią się tutaj. Gry Java na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: the sims 3 na komórkę za darmo, sims 3 na telefon download, my sims mobile download, gry na komorke za darmo sims 3 pl, the sims 3 na komórke free, mysims 230x320, gadajacy zegarek na samsunga do pobrania za darmo, my sims fürs handy download, darmowa gra na komórkę sims 3, jak pobrać za darmo simsy na komórkę, my sims sciągnij z komputera z darmo, mysims na telefon za darmo, sims java na komórkę jak zainstalować, handy spiele gratis sims3, the sims 3 pobiez na komurke, java spiele sims 3 samsung
a wiec podłanczas kabel usb to komputera i do telefonu lub tez brzez blutu łaczysz telefon z komputerem
jesli masz zainstalowana na kompie aplikacje PC suite a powinnas miec ja na płycie jak kupowałas telefon. podł telefon do kompa przez aplikacje PC suite klikasz na ikonke tekiej szafki ( menedzer aplikacji jak pamietam , tak sie nazywa ) otwieraja sie tobie dwie ikonki :
A pamiec telefonu
B karta pamieci
wybierasz gdzie chcesz miec ta gre , ja polecam tobie karte pamieci i ja tam przenosisz , odł. kabel wchodzisz w telefonie na : narzedzia ->menedzer plików -> i szukasz tej gry i koniec :)
Zas jak niemasz aplikacji Pc suite to poprzez pamiec masowa lub czytnik kart , a jesli chcesz aplikacje PC suite to wejc tutaj :
Witam :) Grę the Sims 3 ściągałam dawno dlatego mam stary patrz 1.0.615.00107
Szukałam na internecie patchy i tego nigdzie nie znalazłam ani informacji jaki po nim trzeba zainstalować.
Pomocy bo nie wiem dokładnie co i jak :(
Wszystkie wersje sims na komórkę.
Paczka słynnej już serii od EA Games czyli Sims a znajdziesz tutaj
176x220
EA Mobile Sims 2
The Sims 2 Castaway
The Sims 2 Pets
The Sims Bowling
The Sims Dj 3D
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
Hej, czy ma ktoś może sims gwiazda? Przeszukałam net i nie mogę znaleźć. Bo wszedzie sa linki do 8 in 1 czyli wszytskie dodatki, a ja bym chciała tylko ten jeden :)
Pomożcie ,prosił bym was o grę The Sims.
Najlepiej linki bez limitów bo niestety nie posiadam konta premium ....
Chciałbym tylko the sims bez zadnych dodatków, bo mam swoje na orginalnych płytach . Z góry dzienkuję, Prosze o szybką odpowiedz.
Prosiłbym o gre The Sims 2 Na Studiach
Najlepiej ISO i na RapidShare Lub MegaUpload
Z góry dzięki
Ps.Używałem opcji szukaj ale w tym tematach 8in1 sims to niema Linka do Na studiach
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u