Darmowe gry java - Tutaj znajdziemy darmowe gry java na komórkę. Jak masz jakąś ciekawą grę na telefon - podziel nią się tutaj. Gry Java na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).
Popularne odwołania do tej strony: gry na samsung l760 download, darmowe gry java do pobrania na samsunga l 760, gry java na samsunga problem, darmowe gry samsung l760 gry
Witam!
Chciałabym zapytać, czy możliwe jest ściąganie gier z internetu na PC na telefon Samsung L760? Widziałam, że opisane są dwa sposoby, ale nie chciałabym nic płacić [sposób drugi] ani instalować dodatkowego oprogramowania.
Czy mimo tego mogę ściągać gry na swój telefon, gotowe do używania? Telefon nie obsugłuje instalek ani nie rozpoakowywuje plików.
Dzięki za odpowiedzi!
Witam wszystkich Mam problem Z 3 grami może więcej nawet ale nie wiem Te gry to Guitar Hero Legend of Rock. Left 4 Dead, i Gta san andreas Otóż to że w grze guitar hero i left 4 dead jak w guitar zacznę piosenkę a w Lefcie misje Restartuje mi się komputer chociaż mam nowy. Miałem wcześniej xp ale...
Witam mam taki nie lada problem 2 dni temu kupiłem i9000 super sprzęt marzenie każdego faceta ale nie o tym chcę pisać telefon był sprowadzany z Anglii bo ma angielską ładowarkę i był oryginalnie zapakowany i oklejony folia.Podczas korzystania z niego na początku było wszystko ok ale po paru...
Witam, jak patrzyłam na forum (przynajmniej nie zauważyłam ) nikt jeszcze chyba nie miał czegoś takiego jak ja. Mianowicie, od jakiś paru dni mam Windows 7 na początku miałam problem żeby odpalić np. Counter Strike, RTCW : Enemy Territory , GTA San Andreas (multiplayer)...
To poczytałam na rożnych...
Witam ! Mam problem. Naszła mnie ochota gry w Condition Zero. Posiadałem konto , nieuzywane od ponad roku na krórym były 3 gry: CS(zbanowane), CZ i CZ:deleted scenes. Chcąc zainstalowac CZ wszedłem w zakładkę GRY , biblioteka gier lecz niestety ale nie było tam żadnych gier ?! odzyskiwałem dzisiaj...
Witam, mam problem. Nie znam sie zabardzo na sprzecie komputerowym ,ale mam problem z różnymi grami (przeważnie ściągnietymi) to jak np. sciagne to rozpakuwuje i jest takie cos.
http://images35.fotosik.pl/116/6424ba32a772cef8m.jpg
Witam, chodzi o to, że kiedy gram w csa, po godzinie (czasami więcej lub mniej) grania mi się wyłącza monitor, a za kilka sek. komputer się restartuje, mam steama, a komputer jest czysty od wirusów, to dzieje się również z innymi grami, lecz z Mozilla, czy IE nie, siedze ile chce i wszystko jest...
Witam, mam problem z grami, nie mogę odpalić wogóle csa na nowych sterownikach ati (dokładnej hotfix) 9.12 dla radeonów z agp (radeon HD 3450) (zwykłe stery nie łapią go jako ich kartę) W csie i grach z serii hl1 (na nonsteamie też) występuje błąd:...
Mam pewien problem z grami typu NFS undercover czy nba live 08 gram i w pewnym momęcie sie wyłącza co mam zrobić ???
myślałem też żebym zmienił system ale jak to zrobić żeby zachować wszystkie pliki ???
Witam moj problem polega na tym :
1.telefon caly czas wciska sobie #
2.zamiast prawego klawiszu , pisze sie 4
3.zamiast tych bocznych szybkiego wybierania sa inne cyfry
I tak powiem telefonu nie uzywalem bo bylem na podworku , a jak przyszlem to po nim bylo , mozliwe jest ze moj mlodszy...
Witam mam problem z Grami Valve w tym Counter Strik 1.6
Gdy odpalam Jakąkolwiek gre ze steam DoD 1.3 , CS Condition Zero , Counter Strike , Deathmatch Classic itd. gdy zaczyna sie ładować ekran ( na czarno )
wyskakuje mi komunikat "POZA CZĘST " i po kilku sekundach znika ten komunikat i...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u