Otóż problem wygląda następująco:
Bh działa lecz gdy się skręci troszkę mocniej, odrazu zwalnia (tylko na ctrl, na stojąco wszystko jest ok)
Grałem na wielu serwerach Deathrun ale tam wszystko było ok... Prosze o pomoc.
Gdyby ktoś szukał.. Działający skrypt na BH.
Kod wklej do pliku config.cfg.
alias +3 "alias _special 4;4"
alias -3 "alias _special;-jump"
alias 4 "5;wait;special"
alias 5 "7"
alias 7 "+jump;alias 5 8"
alias 8 "-jump;alias 5 7"
bind "space" "+3"
Witam ! Szukam pluginu BunnyHop, ale nie zwykłego jak wszystkie inne Tylko takiego, w którym jak skręcasz nagle o 180° to nie obkrecasz poprostu ciała i skaczesz tyłem tylko skaczesz normalnie do przodu i nie tracisz predkosci. Wiem ze cos takiego jest bo jest na Deathrunie my-skill.pl (Tak Bakul...
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008
W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety.
Pobierz
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
...
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy.
Potrzebne będą nam dwa programy:
Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
Helo all mam pytanie :) widzialem duzo video np na google jak gracze robia bh :arrow: poszukalem opisu jak to sie robi itp ale nie moge uzyskac takiej predkosci i odległosci skoku jak oni :( cos robie zle ? czy oni maja cos poprzerabiane ? a moze ktos mi powie jak on to robi byl bym wdzieczny :D
...
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u