Offff!
|
|
Offff!
Ostatnio edytowane przez ent123 ; 28-06-2009 o 22:54
chłopie to odkryłeś Amerykę o tym to wie każdy użytkownik Steam no ale OK :)
Coś mi tu śmierdzi jak nic... Żeby VALVE miało domenę com.pl ? VALVE nie jest Polskie :) Do kosza z tym + BAN ! (O ile się nie mylę).
EDIT: Steampowred ? a nie steampowered?
Ostatnio edytowane przez phantom ; 21-06-2009 o 22:26
Według mnie zwykłe wymuszanie haseł! Nie logować się choćby nie wiem co!
to tak:
Welcome to Steam - to oryginalna strona valve
www.steampowered.com.pl - taka strona to nawet nie istnieje
steampowred.com.pl - to co on podał nawet zle napisane "steampowred" powinno byc "steampowered" wiec jest to jak najbardziej wymuszanie haseł
Wymuszenie Haseł Bana Mu xD typo chciał obrabować konta xD i sprzedaćPo samym tym tekście już wiadomo że typo leci z nami w CH*** i od kiedy VALVE ma domenę com.pl hahaha xD ten typo jest niezły jeśli ktoś wszedł na tą stronę i się zalogował to brawa dla niego.....Kod:dostępne tylko dla użytkowników VALVE™ oraz dla tzw. V.I.P'ów.![]()
| « Jak zmienszyć rozrzut w CS:S? | Zmiana postaci w cs'ie » |