Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Dodatki do Steam'a

Dodatki do Steam'a - Wszelkie apdejty, dodatki, upiększenia i inne duperele, które przysługują dla Steamowców

Tagi tematu Wyglądy ludzi:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1167
Narzędzia wątku

Wyglądy ludzi

Saturn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

A więc wgrałem sobie na steam nowe wyglądy ludzi i mi się nie spodobały. Może ktoś tu zamieścić takie jak były na początku??

Odp: Wyglądy ludzi

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wygląd cs
Witam !! Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość:) Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze jak coś to przepraszam ^^ A więc interesuje mnie wygląd cs.Taki np jak mają Neo itp Jeśli nie wiecie o co chodzi to zobaczcie: YouTube - Team Pentagram "zibi" Chodzi mi o te wybuchy granatów,tą...
Dodatki do Steam'a
Klawa do 100- wygląd
Szukam klawiatury do 100 złotych która będzie czarna (pasowała do Razera DA i LG W1943SS)
Klawiatury, joysticki, pady, kierownice
[Steam] Wyglądy broni, paki, ludzi... Dlaczego nie ma ?
Witam. Widziałem jak mój kolega grał na steam, miał fajne wyglądy ludzików, m. in. ten gościu z turbanem itp. Spodobało mi się i kupiłem steam (nie tylko ze względu na wygląd). Aktywowałem cs i wszystkie postacie wyglądają tak samo jak na non steam. Dodam, że paka ma stary wygląd i granaty. Nie...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Wygląd
Jak zmienić wygląd menu początkowego w CS'ie?
Problemy z CS 1.6
WYglą cs
Witam . Mam taki problem jak chciałem sprawdzić skrypt ] Po podmienieniu plika zmieniło mi się Gui , wszystko . Nie podobało mi się to i usnąłem . Także zmienił mi się cfg i usercfg , ale to sobie przewróciłem . Teraz wrzuciłem swoje Gui . Teraz mój CS wygląda jak Half Life . Mam pytanie jak...
Problemy z CS 1.6
Zmiana wyglądu noża
Elo, mam model noża z CS 1.5 podajże taki pochylony, a ja chce z powrotem ten podstawowy, już usuwałem jakieś pliczki to usunęły mi modele steam, które mam na ns i pojawiał mi sie nóż w postaci drewna jakiegoś :/ Powiedzcie jak to usunąc i żeby sie ściągnął z serwera ten podstawowy, ale tak żebym...
Problemy z CS 1.6
[gra/hud] wygląd
http://img2.vpx.pl/up/20090209/ml24826502521pist2.jpg Zapewne wielu z was zna już piostolero by espp.pl ale nie o to tutaj chodzi. Chciałbym zapytać się o 2 rzeczy z w/w screena. 1] Czy jest jakaś możliwość uzyskania kropki w środku celownika innymi sposobami niż: * podmina modeli z...
Instalacja gry i podstawy
[Ovh.pl]Jak to wygląda?
Witam mam zamiar zakupić serwer dedykowany w firmie Ovh.pl będzie to Intel Celeron D 2.00 GHzL2: 256Ko, FSB: 400 MHz 1 GB DDR System : Linux debian.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Wygląd herbu
Bardzo bym prosił o zostawienie tego czarnego konturu bez efektu odbicia i wycięcie reszty. Za pomoc Gibony :D http://img152.imageshack.us/img152/6728/22herbdevil333kopiamj8bx1.png
Archiwum forum
Wygląd graczy...
Pierwszy raz gram na STEAM i cały czas grałem non steam, a więc ciężko mi się teraz przestawić na te nowe modele graczy. Dlaczego jak uruchamiam Counter-Strike 1.6 przez Steam to nie mam starych modeli tak w jak w non steam? Bardzo mi zależy aby były stare modele graczy. Przepraszam jeśli taki...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz