Czytalem na wielu portalach o darmowym Steam .
A z powodu mojego zbanowanego konta steam probuje pobrac darmowego steama ale mam problem nie moge pobrac poniewaz linki sa uszkodzone .
Ma ktos moze linka ktory nie jest uszkodziony ?
|
|
Czytalem na wielu portalach o darmowym Steam .
A z powodu mojego zbanowanego konta steam probuje pobrac darmowego steama ale mam problem nie moge pobrac poniewaz linki sa uszkodzone .
Ma ktos moze linka ktory nie jest uszkodziony ?
Człowieku nigdzie nie dostaniesz darmowego steam'a, jedynie instalke z neta
To są fake, sam chciałem sie przekonac :)
Steam jest darmowy, jedynie za gry się płaci.
Tak jak pisali koledzy wyżej:
Tu masz link żeby ściągnąć steama Welcome to Steam tam masz takie okienko Get Steam Now. Ale jeśli będziesz chciał mieć gry, muszisz za nie zapłacić.
Istnieje też PacSteam jest to schackowany steam w pełni darmowy wystarczy sciągnąć z neta.
hehe chciałbyś w tym kraju nie ma nic za free chcesz pograć na cs steam to sobie zapłać te 20zł na allegro.
A za co ban? czity ?
Yyy Steam za free ? xD, pierwsze słysze i oczywiście ze nie ma, steam'a możesz pobrać i stworzyć se free acc.
Steam za free jest, ale tylko konto możesz stworzyć i korzystać z dołączań do społeczności czy też z chatu itp. ale oczywiście żeby mieć na nim gry, musisz kupować do nich cdkeye, żeby je pobierać (po wprowadzeniu przez Valve autoryzacji kluczy żadnym pacsteamem ani innymi unlockerami do pełnej listy gier nic już nie pobierzesz, bo najpierw musisz podać klucz, a dopiero potem możesz ściągać tę grę, do której key jest)
Gdzieś widziałem nawet sposób, żeby grać na zbanowanym koncie na serwerach z VAC2, tylko, że w kodzie scrackowanego Steama jest Trojan. Spy.Gampass.N i trochę zmula kompa, ale że nie jest to downloader, to można używać go do woli.
Panowie oficjalnie probowalem tego PacSteam...
Jest to jedno wielkie gów**, gdy istalujesz steam i chcesz wejdz na serwer steam pisze Ci ze jesteś NS tylko tyle że masz profil i swoje konto, lecz CD-KEY'a brak !
Allegro- 20zł
U mnie -20zł
Sklep -50zł !
i tyle ! niema darmowego steama
| « Poszukuję modeli postaci z CSS | cfg pod sprzęt ;] » |