Siemka, moze ktos zapodac co trzeba zrobic i sciagnac aby w csie jak zmieniam szybko bron Q bronie sie nie przeladowywaly tylko zeby od razu byla dana bron gotowa do strzalu?? bede bardzo wdzieczny ! :p pozdro
|
|
Siemka, moze ktos zapodac co trzeba zrobic i sciagnac aby w csie jak zmieniam szybko bron Q bronie sie nie przeladowywaly tylko zeby od razu byla dana bron gotowa do strzalu?? bede bardzo wdzieczny ! :p pozdro
venomek20, poszukaj... ale masz ;)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
oki thx ;D ale gdzie to dokladnie wkleic, podmienic?? bo mam w steamie c strike i c srtrike polish to w ktorym z tych??
wklejam, podmienilo i wbijam w csa i to samo, nic nie pomoglo ;/
oki i potem cos powinno sie dziac, robic cos w csie jeszcze?? wkleilem models sciagniety do cstrike, do cstrike polish i nic :( dalej w csie sie nie zmienia nic;/ ale ja mam steam to cos inaczej moze byc?
Po 1. te modele tylko maskuja animacje :)
Musisz czekac taki sam czas jak by byla bez animacji.
Wiec czas oczekiwania na strzal jes t tamki sam.
n/c
venomek20, musisz stworzyć nowy folder "models" w cstrike_polish i wrzucić tam te pliki i będzie Ok
p0zdr0
marcin2811, to znaczy jak tam wkleje sobie modele z fpsbanana to beda nowe modele? Bo ja nigdzie folderu models nie mogłem znaleźć w cstrike i cstrike_polish i miałem problem![]()
| « Komendy | Bindy » |