Więc tak widziałem dużo skryptów na bh, jednak za każdy razem mi nie działa i wyskakuje w konsoli
Proszę o dobry skrypt na bh(oczywiście steam)Alias name is invali
Z góry dzięki ;D
|
|
Więc tak widziałem dużo skryptów na bh, jednak za każdy razem mi nie działa i wyskakuje w konsoli
Proszę o dobry skrypt na bh(oczywiście steam)Alias name is invali
Z góry dzięki ;D
alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop"
alias -bhop "alias _special"
alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"
bind "SPACE" "+bhop"
~wiaderko.com :)
Po nowym update steama, nie działaja skrypty na bh, zreszta jak reszta skryptów.

Naucz się robić BH na bindzie
bind "MWHEELUP" "+jump"
Chcesz to mogę cię pouczyć bh, ale bez skryptów, to bardzo proste. Jak chcesz napisz 9084987 :)
tak bh jest banalne! tutaj masz bardzo dobry poradnik
Sluchajcie !!!!!!!
Nieliczcie Nato ze Bh nauczycie sie w 2 dni. ja sie go uczylem 2 miech. i umiem perfect. ;]]
Alle niezalamoj sie Jak niejestem zbyt bystry ; PP wiec moze to ci wyjsc nawet w 2 tydz ; DD
Ostatnio edytowane przez B0MBEL ; 30-12-2009 o 13:39 Powód: niechce dostac znow bana :))
Ja sie uczylem na filmiku 2 miechy i mi wyszlo ... Tobie Moze Wyjsc SZYBCIEJ ; DD
Bierz sie do pracy bo na steamie nie dzialaja zadne skrypty po update
xDD Tylko na czitach moze jechac ; PP
Alle sa czity ktore go podobno , nie zbanuja -.-
http://www.forum.wiaderko.com/dodatk...-download.html
JA to widze CZARNO -.-
ludzie piszą ze ich jeszcze nie zbanowalo -.- a to moze nawet po 2 miechach zbanowac ^^
LEPIEJ GRAC FER PLAY ; DD
'xDD Tylko na czitach moze jechac ; PP
Alle sa czity ktore go podobno , nie zbanuja -.-
[RS] cheaty , czity , haxy i innego rodzaju ustrojstwa ! Download !
JA to widze CZARNO -.-
ludzie piszą ze ich jeszcze nie zbanowalo -.- a to moze nawet po 2 miechach zbanowac ^^
LEPIEJ GRAC FER PLAY ; DD
To nie są cheaty. Ściągnij, przetestuj,a zobaczysz co kryje się w środku :)
Naucz się robić BH na bindzie
Cytat:
bind "MWHEELUP" "+jump"
To jest dopiero skrypt ; DD
Na skryptach innych sobie nie pograsz ... tylko na
czitych -.- alle czity sa zle ; DD
Powiem to tak. (Skrypt na BH do CS Source jak i do 1.6 Non-Steam)
1. Ściągamy: http://pearl.plunder.com/x/$z3AEjYUO_f4uyCQUH0XL5Nyfx25tl7Ke/732014c938/?/Aldi%20Skill.rar
2. Wypakowujemy plik Aldi Skill programem WinRar. W efekcie otrzymujemy folder Bhop Bar 4.
3. Folder rev0lt wraz z aplikacją ,,ALDI SKILL'' kopiujemy lub przenośimy do katalogu z grą np. do E:\Counter-Strike Source |||E:\CS 1.6. Nie zmieniajcie nazwy!
4. Gdy już folder z aplikacją jest w folderze z grą robimy sobię skrót do ALDI SKILL (ikona słuchawki).
5.Włączamy ALDI SKILL, pokaże się okienko(FOTKI. Zdjęcia, darmowy hosting zdjęć, album, fotka, wrzuć zdjęcie -aldi.jpg) a następne grę Counter-Strike.
6. Wystarczy trzymać spację ;D. Miłej gry. Polecam mapy death_run jak ktoś lubi poskakać ;]
| « SJ mod na NEW GAME | Dwa skiny/sprites do CS » |