Witam. Nie dawno przerzuciłem się na CS'a Steam. Kupiłem oryginalną płytkę CS Anthology. Za czasów nonsteam'a grałem czasami w Half Life przez neta. Czy jest możliwość dokupienia keya do steam'a wraz z Half Life Multiplayer? Chodzi mi jedynie żeby pograć czasami przez neta, nie single player. Dziękuje z góry za odpowiedź.

PS. Jeżeli nie ma to gdzie można ściągnąć samego H'lifa Multiplayer non steam - bez CS'a?

EDIT: Mam jeszcze 1 pytanie, czy jak bym zainstalował CS'a Non steam to nie kolizował by ze Steam'em?

---------- Post dodany 28-04-2010 o godzinie 09:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez l3nox Zobacz posta
witam. Nie dawno przerzuciłem się na cs'a steam. Kupiłem oryginalną płytkę cs anthology. Za czasów nonsteam'a grałem czasami w half life przez neta. Czy jest możliwość dokupienia keya do steam'a wraz z half life multiplayer? Chodzi mi jedynie żeby pograć czasami przez neta, nie single player. Dziękuje z góry za odpowiedź.

Ps. Jeżeli nie ma to gdzie można ściągnąć samego h'lifa multiplayer non steam - bez cs'a?

Edit: Mam jeszcze 1 pytanie, czy jak bym zainstalował cs'a non steam to nie kolizował by ze steam'em?
edit: problem rozwiązany - proszę o usunięcie

---------- Post dodany 28-04-2010 o godzinie 09:01 ----------

Cytat Zamieszczone przez L3nox Zobacz posta
Witam. Nie dawno przerzuciłem się na CS'a Steam. Kupiłem oryginalną płytkę CS Anthology. Za czasów nonsteam'a grałem czasami w Half Life przez neta. Czy jest możliwość dokupienia keya do steam'a wraz z Half Life Multiplayer? Chodzi mi jedynie żeby pograć czasami przez neta, nie single player. Dziękuje z góry za odpowiedź.

PS. Jeżeli nie ma to gdzie można ściągnąć samego H'lifa Multiplayer non steam - bez CS'a?

EDIT: Mam jeszcze 1 pytanie, czy jak bym zainstalował CS'a Non steam to nie kolizował by ze Steam'em?

---------- Post dodany 28-04-2010 o godzinie 09:00 ----------

edit: problem rozwiązany - proszę o usunięcie