Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Dodatki do Steam'a

Dodatki do Steam'a - Wszelkie apdejty, dodatki, upiększenia i inne duperele, które przysługują dla Steamowców

Tagi tematu Nóż HLTV Lewa ręka (BEZ SKRYPTU+ bez animacji!):

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: hltv bez animacji, knife left hand cs, cs bez animacji, modele hltv bez animacji download, model noza hltv bez animacji ataku, model noża w lewej rence bez animacji cs 1.6, bez animacji cs, hltv models with left handed knife, animacja ręka, cs hltv models left hand, modele hltv bez animacji cs 1.6, noz w lewej rece cs 1.6 download, skrypty do cs noz lewa reka, hltv model v2 knife, hltv models noz lewa reka, animacja hltv, nóż hltv download, cs hltv skrypty

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 5722
Narzędzia wątku

Nóż HLTV Lewa ręka (BEZ SKRYPTU+ bez animacji!)

matys105 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam, szukam noża w lewej ręce bez animacji takie jak HLTV.

Lu3 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Opcja SZUKAJ sie klania kolego.

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

j/w. Google.pl

hajmus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

czy nie ma juz takiego tematu?
http://www.forum.wiaderko.com/dodatk...-jak-hltv.html

hajmus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

w 3 poscie tego tematu co podalem masz mirrory(skorzystaj z 1 gdyz jeszcze jest aktualny) pozdro.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Lewa ręka (nie chodzi o right/lefthanded)
Grzebałęm sobie troche w skinach gry. Ściągnąłem jakiś skin, zameniłem i wszystko ok. Tylko że po zmianie broń w której zmieniłem skiny jest w DRUGIEJ ręce niż wszystkie inne. Czy ktoś wie jak to naprawić? Proszę nie dawać bezsensownych odpowiedzi z rodzaju "Weś fciśnij ESKEJP i ADWANCED i zmień z...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Nóż hltv bez animacji ataku
Witam, Szukam noża HLTV(obojętnie jaka ręka ale najlepiej prawa) tylko że bez animacji ataku czyli bez animacji "dziabania" itp. coś takiego jak model Spawna tylko że jest on trochę zmieniony graficznie. Proszę o szybką odpowiedz, dziękuję.
Dodatki do Steam'a
[Non Steam] Lewa ręka i pixele
Witam. Formatowałem kompa ostatnio i od tego czasu coś sie zrypcyło ;/ Nie mogę zmienić ręki na prawą i na ścianach jest masakra od pixeli... Widziałem podobny temat jednak nie zrozumiałem nic z tego bo nie zbyt się na tym znam i pisze new temat. Może ktoś wie o co cho? POZDRAWIAM TheDamianD
Problemy z CS 1.6
[Steam] Model " lewa ręka " dozwolony?
Mam pytanie , a mianowicie czy model dzięki, któremu mamy nóż w lewej ręce, a wszystko inne w prawej jest dozwolony w ligach tj. esl/lc/gb itd. ? Proszę o szybką odpowiedź graczy z doswiadczeniem ligowym.
Problemy z CS 1.6
Modele bez animacji [HLTV models]
Witam. Mam takie pytanie. Gdy już zainstaluje modele bez animacji (HLTV models) to czy wchodząc na jakiś serwer znów nie będę musiał ściągać standardowych modeli? Czy na serwerach mogę grać na modelach HLTV czy tylko na standardowych? Dziękuję z góry za pomoc :)
OffTopic - Counter Strike
PRawa czy lewa ręka ?
Jak sie lepiej gra ? zauważyłem , że na lewej ręce więcej widać , a w prawej mniej , jestem praworęczny i mi sie lewą ręką dobrze grało pomocy :)
Problemy z CS 1.6
Nóż lewa ręka, ale nie model :P
Tak se pomyslałem ze jeśli ktoś ma model noża sciagniety z neta a chce go jednoczesnie miec w lewej rece to oto co nalezy zmienic w cfg i gdy włączymy noż (xD) bedzie on w lewej rece a i model bedzie niestandardowy czyuli taki jaki sami zainstalowaliśmy :) bind "1" "slot1; cl_righthand 1" bind...
Problemy z CS 1.6
Lewa ręka..
Witam! Mam taki problem...wszedłem sobie jak nigdy nic rano do gry i zaczęło się coś walić. Gra się nie odpalała..powroty do pulpitu i tym podobne. Głównym problemem jednak jest to ze nie mogę zmienić położenia broni z lewej do prawej.Zawsze miałem w prawej i nagle to się zmieniło i nie da się...
Problemy z CS 1.6
Nóż lewa ręka +(MODEL bez animacji) Jak HLTV!
Witam chcę skołować sobie model noża tylko lewa ręka i bez animacji (chodzi o to jak HLTV). Nie chce żadnych skryptów itp... NeeD MODEL! Plz Help :P Pozdro, z góry dzięki. :P
Dodatki do Steam'a
Nóż HLTV, lewa reka
No więc kto by mi zapodał nóż HLTV, mam w lewej rece, ale z animacją, a chciałbym bez :) Jakby ktoś miał ten model niech wrzuci na jakiś host. Oczywiście pkt. pomocy dam jak chcesz.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz