Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Dodatki do Steam'a

Dodatki do Steam'a - Wszelkie apdejty, dodatki, upiększenia i inne duperele, które przysługują dla Steamowców

Tagi tematu celownik do snajper(zoom):

, ,

Popularne odwołania do tej strony: jak dodać celownik w cs do snajperki, dodatki do snajpera elite, sniper elite dodatki pobierz, mody na celowniki do sniper elite, sniper elite mods

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4888
Narzędzia wątku

celownik do snajper(zoom)

Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

czy istanieja nowe/inne celownik po wlaczeniu zoom'a do snajperem
wiem ze jest komedan crosshair 1/0
ale szukam czegos innego ;] jakbym podniemial modele - ale chodzi mi o sam celownik po wlaczeniu zoom'a
taki fajny na spawn - nie posiadam screena;/

Odp: celownik do snajper(zoom)

Keyowiz is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:

To są pliki sprites.
Jest na fpsbanana.

Keyowiz zapalił Gibony od:
Marcinhoo (12-08-2008)

Marcinhoo is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:

zapal sobie, a jak sie nazywaja ? xxx.spr ?

HPG Chucky is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Moim zdaniem najlepiej by było wygooglowac.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Mały celownik (bardzo mały celownik)
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki: + Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Problemy z CS 1.6
In Zoom
Rekrutacja do klanu iN zOOm jest OTWARTA. Oczekujemy : * STEAM ON * SKILL * MIN. 15LAT * MIN. 3lata Gry * MIKRO ON
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
iNz ' | in zoom (snajper i taktyk)
In Zoom Poszukuje 2 graczy : Wymagania : steam on Mikro : ON vt: on Puacz : OFF Zaangażowanie oN Wiek : 15+ Ogar oN
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[Steam] Zoom AWP
Witam, dziś rano popsuł mi się zoom awp no i tak se szukam, szukam jakiegos fajnego i nagle na YT natknąłem się na taki co był by mi najlepszy, tak sądzę. No ale juz 3 godziny szukam i niegdzie nie znalazlem nawet na fpsbananna, sami zobaczcie i pomózcie;] YouTube - counter strike sniper show
Problemy z CS 1.6
Awp zoom - ?
zabardzo niewiedziałem gdzie postawić ten temat Mój dylemat wygląda tak...od tygodnia zacząłem swoją przygode z awp na botach <między innymi ucząc się fast zooma itp> ale według innych graczy podobno lepiej mieć zoom na ,,mwheelup".Niewiem czy to pomoże/ma jakieś znaczenie ale na dolnym mam już...
Instalacja gry i podstawy
Innt celownik do wap i celownik do karabinu
Siemano :peace: Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy. I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego? Pozdrawiam.
OffTopic - Counter Strike
Celownik do AWP (zoom)
Siema Chciałbym poprosić o link z celownikiem snajperskim.cChodzi mi o taki,który ma ten grzyż z kropeczek a na środku tego jest taka czerwona.Dam link z filmikiem na którym jest ten celownik pokazany.:dwarf: YouTube - Johnny R Prosze o podawanie linków z takim celownikiem PS.prosze...
Problemy z CS 1.6
CELOWNIK AWP ( zoom )
Czy da mi ktoś celownik zoom do AWP taki jak jest w CS:S czyli takie linie przecinające się :) ale żeby nie zmieniło mi modelu broni ..
Problemy z CS 1.6
Celownik normalnych broni i celownik AWP bez zooma
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
CS:S Zoom
Plugin który dodaje efekt zoomu z cs source ;] Mi się podoba . cvary css_zoom 1 - włącza
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz