Witam , mam pytanie jak zrobic takie male bunnyhopy tak jakby bys mial sciane nad glowa tak zwane pro bunnyhopy.
|
|
Witam , mam pytanie jak zrobic takie male bunnyhopy tak jakby bys mial sciane nad glowa tak zwane pro bunnyhopy.
rob bunnyhopa trzymajac ctrl, wtedy idzie szybciej i dalej, o to Ci chodzi?
Mu chodzi o to jak zrobi BH np. w szybie wentylacyjnym.
Niemam Pojęcia może na jakiś Forum O bannyHoop Widziałem Kiedyś Takei Forum :)
Pozdrawiam
Jemu nie chodzi o BH tylk o Duck Hopa to jest na takiej samej podstawie jak byś chciał robić zwyczajnego Bh'a a przy Duck hopie trzymasz Ctrl
Chyba wiem o czym mówisz spróbuj takiej komendy :
bind "MHWEELUP" "+duck" ,
i zacznij delikatnie kręcić kółkiem od myszy w górę :)
jesli chodzi o szyb to wystarczy spamowac jumpa :P i jest ten maly bhop
lol ja tylko strefa wtyki wystarczy tylko cs:s zombie mody tam to odrazu sie na uczysz :p moze to ci pomoze najpierc ctrl a potem odrazu skok
a nie zadne ze czeba krecic rolka ja to umiem bez niczego mi sie udaje ciiagle jak cos to napisz do mnie to zgadamy sie
Sry ze nie zakladam tematu ale nie chce mi sie :D Więc pytanie: Co trzeba zrobić by np w nuke nad górnym BS skakać tak szybko między 2 poręczami ?? bo ten bind na szybki skok z kuckiem nie działa :)
to tak sie da daj jakiś filmik jak to robią jak masz :)
bind "MWHEELUP" "+duck Wpisz to w konsole i rolka w myszce krec i bendziesz mial :D da ktos zajarac ;]??
Nie ma takiego czegoś jak mały bunnyhop :)
Nie radze Ci robic bindow na RussianDucka :)
Naucz sie sam na CTRL albo ALT.
Naciśnij szybko dwa razy klawisz CTRL/ALT a potem jeden raz troche wolniej i dłużej przytrzymaj :) RussianDuck gotowy ;] PZDR
| « Celownik w awp | Bomb Led (prosze o pomoc) » |