Witam mam pytanie czy jest roznica miedzy zwykla myszka z biedronki a myszka razera? bo mam chec sobie kupic cos lepszego ale nie wiem czy to cos da ;]
|
|
Witam mam pytanie czy jest roznica miedzy zwykla myszka z biedronki a myszka razera? bo mam chec sobie kupic cos lepszego ale nie wiem czy to cos da ;]
ja miałem razer mambe i mi się skopała, ale powiem że z nią byłem celniejszy, może lepsza, ale o wiele droższa i według mnie efekty są małe, ale naprawdę jak będę miał kasę, to kupię sobie to samo co miałem, bo na tej art am-64 to nie ogarniam :/
Efekty napewną są, jest większa precyzja i wogóle aczkolwiek myszki za 400zł- razera mamby nie opłaca się kupować
Razer Deathadder starczy na naprawdę długie lata gry
Według mnie jest różnica..
Polecam Ci myszkę a4tech x7 jestem z niej bardzo zadowolony jest ona polecana przezz wszystkie osoby jakie znam i ją mają i grają nią też najwyższe klasy :)
i jest tak że tania na allegro znajdziesz za 80 zl :)
A jezeli wybieram miedzy dwona typami myszy... DeathAdder lub Logitech G500 polecacie ktoras z tych ? Moze jakies inne typy w tym przedziale cenowym?
ja mam x7 a4tech'a coś tańszego, a ogólnie to jest różnica między zwykłą a inną. Chociaż skill też się liczy i to dużo :)
x7 szybko się wyjerzdza przy długich godzinach gry... Przycisk lewy od strzału left button mouse.
różnica jest taka że Razer to duża wygodna myszka ;) lepszy komfort gry![]()
Według mnie jest różnica..
Polecam Ci myszkę a4tech x7 jestem z niej bardzo zadowolony jest ona polecana przezz wszystkie osoby jakie znam i ją mają i grają nią też najwyższe klasy :)
Tak to prawda tez masz X7
i jest wzorowa.
---------- Post dodany 14-01-2012 o godzinie 23:33 ----------
---------- Post dodany 14-01-2012 o godzinie 23:34 ----------
[/COLOR][QUOTE=DeSperado:);1255497]Według mnie jest różnica..
Tak to prawda tez masz X7
i jest wzorowa.
---------- Post dodany 14-01-2012 o godzinie 23:33 ----------
+
do tego podkladke x7 gaming
Ostatnio edytowane przez DeSperado:) ; 14-01-2012 o 23:35
| « Modele HLTV-Download | Frag eXecutors CS GUI v3.0 by X9NOPHNS » |