Yo! Mam taki problem. Zmieniam sobie dosc czesto spray no i od pewnego czasu gdy robie reconnect logo zmienia sie na malutka zolta lambde, a mam ustawione takei czarne B :D. Wie ktos moze w czym tkwi problem ?
|
|
Yo! Mam taki problem. Zmieniam sobie dosc czesto spray no i od pewnego czasu gdy robie reconnect logo zmienia sie na malutka zolta lambde, a mam ustawione takei czarne B :D. Wie ktos moze w czym tkwi problem ?
Na nie których serverach może to jest wyłączone albo jest błąd . Ja też tak mam
dokładnie to zalezy tez od amx na niektorych serwach tylko mozna zołta lambde.
Albo powodem jest nie ustawienia opcji "Tylko do odczytu".
Sadzę że to od nie zaznaczenia opcji tylko do odczytu. Miałem ten sam problem ;]
A może wchodzisz w options w CS?
Bo jak masz własne logo i to zrobisz to się zmienia :)
to jest wina serwera.
3 maj wklej do cfgKod:mp_decals "300" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1"
Nie o to chodzi, tak jest...ja też tak mam, musisz wyjśc z cs'a i wbij z powrotem albo nie robic reconnectów:D
Taki "błądzik". Nie wiem jak to nazwac ale jakbyś robił reconnecta to jakby Ci sie coś źle z logiem działo, ale tak jak w/w i będzie dobrze, albo po zmianie mapy też, zdarza sie też po jakimś czasie gry :)
Powiem to na niektórych serwerach zablokowali własne spray niekiedy nawet podstawowe więc dali pomarańczową lambade, dlatego że według nich jak by to powiedzieć zaśmiecasz mape swoim sprayem wiesz niektórzy mają himery od normy ;/
Poprostu chcą normalnej gry na mapie a nie jakiejś ze spreyami, mnie też to dziwi :)
| « Jak zmienic wygląd zoom w awp [PORADNIK] | Hllc 1.0 ;] » |