Witam wszystkich mam problem z HLLC i logiem,
mianowicie zrobiłem Logo, w logo creator, i tera nie wiem co zabardzo robic szukalem wszystkie HLLC ale nie mogłem znaleść mojego loga i nie wiem co rboić proszę o wytłumaczenie wsyzstkiego, patrzyłem te wszystkie Poradniki i nic nie dzialało proszę...
Zainstalowałem Half life logo creator, robiłem logo i wszystko było ok, ale zamiast wejsc w quit weszłem w opcje. Weszłem w creatora zrobilem logo na nowo ale na CSie nie wychodziło było pomaraćczowe logo HL :(
PS- wiem że były już takie tematy ale nie było w nich takich rozwinięć.
A więc tak... chce zrobić logo... eee... w Hajf lajf logo kreator, ale chce mieć nie rozdzielczosc 96x96 tylko np 432x432 itd. Ma ktoś jakies rozwiązanie? Dam gibona :D chodzi mi o jakiś converter albo coś... ale łatwego w obsłudze... Może być Wally, ale nie wiem jak w Wallym zrobić :/
Mam taką prośbę. może ktoś zrobić mi logo do cs'a z tych 2 obrazów? Po prostu zamienić na plik .wad Sam nie moge tego dokonać gdyż przy instalacji HLLC wybieram plik hl.exe(mam steam) i pisze że "error costam hldir"
Obrazki:
http://img156.imageshack.us/img156/6448/11723890dq1.jpg <--- Jeden...
Mam problemik z logo.Otóż wklejam se plik wbijam na serva wszystko pieknie ladnie dziala.Ale jak server po kilkunastu minutach zmienia mapke to juz mi nie dziala logo a jak wejde w ten katalog cstrike to znowu mam ten stary plik tempecdale...Co mam zrobić zebym nie musial tak non stop wklejac...
Siemka!
Jestem nowy na forum i mam pytanko wobec robienia loga.A właściwie to przezroczystego Loga.JAK GO ZROBIĆ!?Bo widziałem w CS-ie jak niektóre nooby maja takie logo jak ktos nie chce o tym rozmam wiać to to moje gg
11935103 :?: :?: :?:
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u