Prosze o awatar na steama nick : JEND [t] , dobrze jak by awatar był z napisem ESL gdzieś obok ;)
|
|
Prosze o awatar na steama nick : JEND [t] , dobrze jak by awatar był z napisem ESL gdzieś obok ;)
Chwila w fotoszopie
![]()
@UP
Dreamer a mi też zrobisz?
Napis: kub3kFTW :D kolorystyka różowa, reszta według twojego uznania bo widze że profesjonalnie się tym zajmujesz:)
Dziękuje bardzo kolego, postarałeś się daje CI za to gibona bo praca zasługuje na to :) Myślę że w przyszłości zostaniesz profesjonalnym grafikiem :)
To ja też !
Z napisem ManiaQ, tło niebieskie z czarnym, napis gdzieś obok: Eu-s
Coś pięknego, czeka na Ciebie kariera grafika ! Gibon !
Czekam na propozycje!
GORĄCA PROMOCJA - TYLKO NA WIADERKU AVATRY ZA DARMO ( no chyba, że ktoś gibona postawi)
"TO NIE SĄ TANIE RZECZY"
Promocja trwa do 13.02. Potem avatary płatne 45zł + butelka półlitrowego soku "Kubuś"
Korzystajcie z jego usług póki darmowe, później tyle płacić to trochę szkoda chociaż dzieła są .
To ja tez poprosze
napis leBe i na dole obrazka napis zlomowisko.eu
tlo biale napisy koloru jasno zielone lub ciemno niebieskiego
ja tyż nick krisus nagroda gibon
Ale mam wprawę. Fach w ręku
![]()
Dreamer zrób i bo widze że masz licencje grafika CS4 :D
HJ DM
Ostatnio edytowane przez # DreSzCzyK ; 08-02-2012 o 23:02
Zdolny chłopak, dajcie mu trochę czasu, takie prace wymagają poświęcenia i nie da się ich zrobić w kilka minut.![]()
Dzięki gib leci
Hahaha wodza fantazji
![]()
To jest to zobaczcie jaki stock , c4d :) WYPAS :D
hahah, dreamer stary, czemu Ty jeszcze grafikiem nie jestes?! :D
zrob mi tez, nick : het, albo jak zmiescisz hetszotejszyn, tlo jakiekolwiek, PAINT POWER!
| « Stary wygląd Steam do pobrania ! | Jak zrobić własny VGUI ( Steam GUI )? » |