|
|
Łał :!:
Fajne :!:
Dzięki właśnie szukałem kolorów tabeli dzięki.
Yo. Możesz mi zrobić tabelkę? Delikatny czerwony a napisy, mocny czerwony? Thx ;)
anthRax, Takie o Pytanie... ;) czy nie ma błędów w tej tabeli...:P i ile osób pomiesci...?

aha, bo o czyms zapomniałem, obrazki nie oddaja całkiem wygladu tabeli, tylko kolory. Po wgraniu pliku tabela jest normalna tylko ma inne kolory. Ta która jest na obrazku to moja prywatna i jest troche biedniejsza, ale poręczna, tabela jest krótka, ale gdy jest wiecej graczy powieksza sie. Zeby mieć taka trzeba wgrac dodatkowy plik.
Zaje*** polecam naprawdę znacie może tą sztuczkę z jak fleshem dostaniesz to to tab naciskasz i więcej widać ? przy tym jeszcze więcej polecam :)
Jeżeli pomogłem wciśnij pomógł
Zamieszczone przez anthRax
lol ja nie mam folderu resource... ;| ehh co zrobic xD?? a bardzo bym chciał ta tabelke ;]

musisz sam ten folder zrobic :p
A jak zrobić ze tabela sie powiększa jak jest wiecej osob a jak jest malo to jest mala...??
anthRax, Moglbys mi zrobic czarno biala tabele? jezeli oczywiscie moglbys ;]
anthRax, mógłbyś dać Tabele 1 na rapida albo cuś?
Był bym wdzięczny.
ladnie to wyglada w poscie ale mi jakos nie pasuje do cs wole standart :)
ale doceniam twoja prace...
a jak mozna taka tabele zrobic tzn narysuje sobie i potem na jaki format pliku to zrobi i jakim programem ??
Supe super właśnie mógłbyś powiedzieć jak zrobić własną?
Ej i jeszcze jedno nie mam tego na C wogóle nie mam steam na C a jak kopiuje to co ty podałeś gdzie wkleić to pisz żebym sie upewnił czy ścieżka jest poprawna ;/
Ostatnio edytowane przez unname14 ; 22-07-2008 o 17:15
Heh przydatne Nice ... Wielu ludziom sie to przyda
Moze refresh linków? Bo większość powygasała...
| « Commandmenu 1.1 | Dam Steam » |