Popularne odwołania do tej strony: hltv models esl, original steam hltv model, esl hltv models, hltv i esl models, spaen hltw modelz, nóz w lewej rece legalne w ligach, modele cs legalne, modele hltv co daja, co dają modele hltv
-LAN/ligi (chyba tylko wyjątek stanowi Clanbase) = nielegalne
-Klanówki/pykanie FFA z domu = wg twojego uznania, choć standardowe modele broni są moim zdaniem lepsze.
witam mam taki problem szukałem pluginu lub guid-a aby mi pokazywał wynik meczu czas i to ile ktos ma mniej wiecej HP
konkretnie chodzi mi o cos takiego jak jest na WCG np w tym filmiku YouTube - walle ace vs Pentagram at WCG
jesli ktos mi napisze gdzie cos takiego znalezc i jak to zmontowac będe...
Witam chcialbym zapytac czy da sie zrobic model hltv do tej broni
http://img62.imageshack.us/img62/7076/awpmodel.png
i download : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Witam
szukam modela awp takiego jak na filmikach na youtube zeby byl i model hltw ( bez animacji ) oraz celownik taki jak w m4 i ak
prosze o odpowiedz i linka do pobrania
Mam pytanie czy interp 0.01 jest legalny na ligach np. ESL? a jaki interp jest nielegalny?:grin: pozro :):)
aha i co tten interp daje prostym językiem :D?
Zainstalowałem ostatnio do cs'a modele HLTV.Wszystko jest ładnie pięknie,oprócz jednej rzeczy.Widzieliście na pewno nie raz na meczu oglądanym w HLTV że gdy gracz wyciągnie usp to ma na nim tłumik,kiedy w rzeczywistości go nie ma,a jest to pokazane dopiero gdy zaczyna strzelać.Wie ktoś może gdzie...
Siema, chodzi mi o modele hltv a konkretnie:
Ustawiłem sobie noż w lewej rece, ale jak biore 1 to noz podrzuca sie do gory, natomias jak mam w prawej to noz jest normlanie czy jest jakis plik dzieki ktoremu moge to zrobic
Za kazdda pomoc dzieki
Dam gibona ;D
Siema, chodzi mi o modele hltv a konkretnie:
Ustawiłem sobie noż w lewej rece, ale jak biore 1 to noz podrzuca sie do gory, natomias jak mam w prawej to noz jest normlanie czy jest jakis plik dzieki ktoremu moge to zrobic
Za kazdda pomoc dzieki
Dam gibona ;D
Witam chcę skołować sobie model noża tylko lewa ręka i bez animacji (chodzi o to jak HLTV).
Nie chce żadnych skryptów itp... NeeD MODEL! Plz Help :P
Pozdro,
z góry dzięki. :P
Witam,
Szukałem ale nie mogę znaleźć..
Mógłby ktoś dać linka do "legalnego wh" ? Chodzi mi dokładnie, gdy ktoś ode mnie dostaje, jest dźwięk... Wiem, ze bylo to gdzies. :???: