to jak mi wyślesz na gg czy e-mailem?
|
|
Najlepiej wstawić to na inną stronkę bo na Yoyo jest jakiś błąd 404.
Update w pierwszym poście.
ENYOJ !

Noo nareszcie
Juz sciagam
widze same "lol-e" jakbyście nie zauważyli to jaki link klikacie? on ma początek ftp ma strona otwiera jak każdy wie na http:) pozdro
A czemu mi czity nie chcą chodzić w ogóle na cs
?
nie wiem, mi chodzą świetnie, a na tym zajebiście wysmoothowanym ajmie takie fragi lecą że szok (dzięki opcji "random hitboxes" nie celuje zawsze w głowę, ale w każdy fragment na modelu postaci, dzięki czemu zupełnie nie widać, że masz aima). To najlepsze czity dostępne za free na jakich kiedykolwiek grałem.
Nie możecie grać normalnie, tylko zapier*alać na tych haxach?
M4L!N4 nie chce ci ubliżać ale otwórz oczy.... nawet na mixach i na eslu są cziterzy
Nowy link w 1 poście.

Siema :) ja wiem ze pełno bylo takich pytan ale wole sie zapytac jeszcze raz ;) . Czy ten czit dalej jest w 99% nie wykrywalny ? bo szkoda stracic 60zl ;p .
PS:Ma on anty ss ?
Ten czit ma wszystko i jest nie wykrywalny, możesz być spokojny i śmiało ściągać :)
a mi pisze : jak otwieram tego czita i daje uruchom to pisze : A fatal error occured. However ,mscoress.dll could not be loaded to display the appropriate error message.
Please reinstal the .Net Framework .
;/
---------- Post dodany o godzinie 19:24 ---------- Poprzedni post był dodany o godzinie 15:19 ----------
Pomóżcie ;P
| « Problem z GUI | DARMOWE GRY STEAM » |