No widzisz gdybyś na te czity zaczekał byś nie musiał w drugie konto steam inwestowac.
|
|
No widzisz gdybyś na te czity zaczekał byś nie musiał w drugie konto steam inwestowac.
Kurwa ! Jakie kozackie !! Pobierajcie tutaj sa najlepsze
Juz gram 2 miesiac na nich, moj klan wygrywa wszystkie ligi normalnie sciagac i grac !!!!!!!
![]()
Wirus to wirus...
Tak samo mówi się o o crackach, że ciulowy antywir, ale to nie prawda, wszystkie antywirusy dobrze działają, są miliardy algorytmów, które antywirusy używają by wykryć wirusa kilka z nich sprawdza czy aktualnie skanowany program nie podpina się pod żaden proces, w tym przypadku wszystkie haxy podpinają się pod hl.exe choć są często w gruncie rzeczy "czyste", ale niektórzy ludzie wykorzystują ufność takich ściągaczy wsadzając tam prawdziwe wirusy, ale ufam 'filone i licze, że waszych dancyh nie wykradnie :)
Jakieś 2 lata temu grałem na wh bo ludzie wyskakiwali zza ścian i od razu head przynajmnie tracili wtedy element zaskoczenia, po miesiącu uznałem, że to żadna frajda tylko oszustwo, który w żaden sposób nie daje nam powodu do dumy, a jest wręcz chamskie wobec innych.
Myślałem, że jest to jedyne przyzwoite forum nie popierające cheaty - myliłem się.
Elo full wypas czity. Ja z nimi nawet w szachy przez neta rozwalałem najlepszych i nawet nie kumali dlaczego:)
Tego jeszcze nie było czity tylko na WIADERKU hahaha. <--POLECAM TE FORUM !

Nie rozumiem, po co takie tematy zakładacie? A potem płacz na serwerze: Kur** boc** pierdo**ny wylacz te czity :) Czujcie się winni za to :)
Widać wychodzą z założenia zło złem niszczyć...
Te czityy są the best ;d tez na nich cisnelem ostatnioo :P pobierajcie polecamyy ;D
Ludzie nie potraficie grać bez haxów ??
rozumiem jeszcze na NS ale na S to jest już porażka !!
czity filone chodzą też na steam
A nie możecie grac normalnie?bez czitow?bo az zal...
wh i aim rlz sciagac i grac dzieki nim jestem pro niekt mnie nie pokonuje moge nawet pokonac najlepszych graczy na swiecie ostatnio gralem z kolega to 148 : 3 dawniej bylo na odwrut a teraz jade go jak maslo
jebani cziteży kurwa zobaczycie tylko na serwy gdzie mam adma wgram "antyczita" własnej roboty to wam klucze zablokuje boty rąbane![]()
Bo$$ki czit najlepszy jaki w życiu widziałem. Polecam go każdemu !!!
Nie no co ty ja sciągłem zrobiłem tak jak w instrukcji i ładnie chodzi słychać klienta z b już na a dobre polecam
!![]()
| « Problem z GUI | DARMOWE GRY STEAM » |