UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Kawaly o dresach .

Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19
  1. #1 Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar G!b3r
    Kawaly o dresach xd . Ja prawie sie poszczalem z smiechu .

`. 1 Dres kupił sobie nowa beeme i myśli co by tu zrobić by mu nie ukradli. Wpadł na pomysł, że napisze na kartce "Nie ma silnika ani kierownicy".
    Następnego dnia idzie zadowlony, a tu druga kartka z napisem "To ci koła tez nie będa potrzebne".

`.2 Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi:
    - O żesz k**wa, to mój.

`. 3 Do sklepu z artykułami motoryzacyjnymi wchodzi młodzieniec i pyta:
    - Czy są łańcuchy do jawy?
    - Nie ma są tylko do emzetki.
    - To poproszę do emzetki.
    - Ale ten łąńcuch nie pasuje do jawy!
    - Nic nie szkodzi, po meczu wszystko mi jedno czym biję!

`. 4 Jedzie dres samochodem, na zakręcie złapał gume. Obok przechodzi drógi i sie pyta:
    - hej co robisz?
    - nic koło wykręcam
    Nagle ten drógi wybija szybę i mówi:
    - To ja biore radio!

Wiecej nie znalazlem : p Dodawajcie tutaj swoje
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Kawaly o dresach . 
    Spamer Awatar Twix - Flaya
    "Raz, dwa i trzy twoja stara patrzy na dres ? " tylko to znam
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Kawaly o dresach . 
    Spamer z doświadczeniem Awatar Immortall95
    Cytat Zamieszczone przez Twix - Flaya Zobacz posta
    "Raz, dwa i trzy twoja stara patrzy na dres ? " tylko to znam
    Miało byc smieszne xD
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Kawaly o dresach . 
    Spamer Awatar shayback
    Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego:
    - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace.
    Łysy się odwraca, a koleś:
    - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam...
    Łysy:
    - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca.
    Na to ten pierwszy koleżka do drugiego:
    - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace.
    Łysy zjeżony się odwraca, a koleś:
    - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie?
    Łysy:
    - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz!
    Zaczyna się podnosić, żeby wlutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:
    - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...
    Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy
    koleś znowu do drugiego:
    - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz.
    - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi.
    Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś:
    - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka
    Spotykają się dwa dwa dresy
    i jeden do drugiego mowi
    te, co robisz w sylwestra?
    - a drugi: biceps i tricceps

Do taksówki wpada spocony, wkurzony dres i krzyczy:
    - Napierd*laj pan na Mickiewicza!
    Taksówkarz, wyrwany z zamyślenia, zaczyna mówić:
    - Ten Mickiewicz to w ogóle ch*jowy poeta był! Nie dość że jakieś pop*rdolone wiersze i zas*ane sonety pisał, to Pana Tadeusza w ogóle całkowicie z*ebał!...
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar RESIDENT_EVIL
    Teraz ja :P ale to takie nieśmieszne :D

Słyszeliscie? podobno wymyślili dyski o nieograniczonym rozmiarze...
    Niedługo maja wejść na rynek, ale trzeba poczekać aż się sformatują :PP
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar RESIDENT_EVIL
    xD w dobym dziale postawiłem posta nie :PP
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez G!b3r Zobacz posta
    `.2 Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi:
    - O żesz k**wa, to mój.
    Ten to wymiata :D
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar DaDeX ~> Ten Od Nozy
    Hehe fajne kawaly :] Znacie te ??

Twoja stara bije cie kablem bezprzewodowym
    Twoja Stara jest tak stara ze ma w cyckach mleko w proszku
    Gdy twoja stara sie smieje klekocze jajami :>>

Ehehheheh
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: Kawaly o dresach . 
    Tata Neo i Taza Awatar bluSkay.aka
    Ile Ty masz lat dziecko że wrzuty na starych wymyślasz ?
    Weź sie ogarnij ...
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: Kawaly o dresach . 
    prawie jak pro Awatar knp. <3
    Stłuczka na środku skrzyżowania. Jeden samochód cały wypchany
    napakowanymi dresiarzami, w drugim siedzi zwykły facet.
    Dresiarze wysiadają z auta i krzyczą do gościa:
    - Wysiadaj, k***, napier**alamy się! Roz***łeś nam furę, ty ch***!
    Facet przestraszony odpowiada:
    - Panowie, ale... ale panowie nooo, no proszę was! Jak to napier***alamy
    się?! Przecież ja jestem chudy i jestem sam, a was cały tabun i jeszcze
    tacy napakowani! Przecież ja nie mam szans . To niesprawiedliwe!
    Dresiarze odsunęli się na chwilę i po krótkiej naradzie ich szef mówi:
    - No dobra, Masa i Byku będą z tobą.
    HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
    HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
    HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: Kawaly o dresach . 
    Starsza lamka Awatar OoFNoNaMe
    Lubie sobie w nocy poczytać kawały te akurat są śmieszne :D
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar Qu4ntum
    hahaha ale się usmiałem xDD
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: Kawaly o dresach . 
    Starsza lamka
    Ten najlepszy był.

Cytat Zamieszczone przez shayback Zobacz posta
    Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego:
    Łysy:
    - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca.
    - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.
    - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie?
    Łysy:
    - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz!
    Zaczyna się podnosić, żeby wlutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:
    - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...
    Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy
    koleś znowu do drugiego:
    - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz.
    Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś:
    - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!
    Dresiarz podjeżdża beemką pod okna na blokowisku i drze się:
    - Zajebala! Zajebala! Za-je-ba-laaaa!!!
    Z okna wychyla sie laska:
    - Izabela, kretynie, Izabela!

Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie.
    Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
    - Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
    - Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
    - Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!!

Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki. Wysiada z niej dwóch byków:
    - I co dziadek, przyjebałeś...
    - Tak (cienkim wystraszonym głosem)
    - Masz kasę?
    - Nie
    - A ubezpieczenie?
    - Nie
    - A syna?
    - Mam
    - To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz...
    Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada
    kilku byków i jeden z nich mówi:
    - I co tatuś? Przypierdolił jak cofał?
    Ostatnio edytowane przez Wi1qi ; 17-09-2009 o 22:36
    Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: Kawaly o dresach . 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez shayback Zobacz posta
    Łysy:
    Łysy:
    koleś znowu do drugiego:
    Ten najlepszy był.

- Izabela, kretynie, Izabela!

Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie.
    Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać.
    - Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.
    - Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.
    - Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi ciul, który mi ją wypija!!

Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki. Wysiada z niej dwóch byków:
    - I co dziadek, przyjebałeś...
    - Tak (cienkim wystraszonym głosem)
    - Masz kasę?
    - Nie
    - A ubezpieczenie?
    - Nie
    - A syna?
    - Mam
    - To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz...
    Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada
    kilku byków i jeden z nich mówi:
    - I co tatuś? Przypierdolił jak cofał?
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: Kawaly o dresach . 
    Starsza lamka
    haahhaha jeszcze ten znalazłem LOL:

Zadania maturalne dla dresa:
    1. Jevgienij posiada AK-47 z magazynkiem na 30 kul. Wystrzeli swoje 13 kul za każdym razem gdy naciska na spust. Ile razy może wystrzelić zanim będzie musiał zmienić magazynek?
    2. Karol posiada 10 gram "czystej kolumbijskiej". Zmieszał ją "dwutlenkiem" w stosunku 4 części kokainy do 6 części "dwutlenku". Sprzedał 6 gramów mieszaniny Marianowi za sumę 650 zł i 15 gramów Romanowi, po 100 zł za gram.
    a) kto, Marian czy Roman dał się wydymać?
    b) Ile gramów mieszaniny zostało Karolowi?
    c) jaki jest stopień zanieczyszczenia kokainy Karola?
    3. Radek jest alfonsem. Ma trzy dziewczynki, które dla niego pracują. Jeśli cena jednego numerku wynosi 110 zł, a dziewczynkom dostaje się z tego 60 zł, to ile razy każda z dziewcząt bedzie musiała się sprzedać, aby Radek mógł opłacić swoje 3 dzienne dawki cracku, cena których wynosi 85 zł za skręta?
    4. Irina chce odebrać część ze 100 gramów heroiny, która kupiła w celu otrzymania 20-procentowego zysku. Jakiej masy środka rozrzedzającego musi użyć?
    5. Arkadiusz zarabia 2000 zł na każdym skradzionym BMW, 1500 zł jeśli jest to Japończyk i odpowiednio 4000 zł za 4x4. Jeśli już ukradł dwa BMW i trzy 4x4, to ilu Japończyków mu zostaje do ściągnięcia, aby otrzymać dochód w wysokości 30.000 zł?
    6. Jachu jest od 6-ciu lat w więzieniu za napad z morderstwem. Uzyskane w czasie napadu środki, tj. 90 000 zł ukrył w mieszkaniu swojej dziewczyny. Każdego miesiąca dziewczyna podciąga 450 zł. Ile pieniędzy zostanie Jachowi po wyjściu z więzienia?
    Pytanie dodatkowe: ile lat dostanie Jacho, jeśli po powrocie na wolność zabije tę sukę?
    7. Marecki przespał się z 6-cioma dziewczynami z gangu. W chwili obecnej w gangu jest 27 dziewczyn. Jaki procent dziewczyn z gangu przeleciał Marecki?
    8. Podczas ostatniej bitwy z bandą Ukraińców, Stachu zużył 76 kul z pistoletu automatycznego, które dosięgły zaledwie trzech osób:
    a) jaka jest jego skuteczność?
    b) czy zasługuje aby pozostał w gangu, jeśli próg maksymalny wyznaczony przez współczynnik Pershinga wynosi 23 kule na ubitego Ukrainca?
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez G!b3r Zobacz posta
    Kawaly o dresach xd . Ja prawie sie poszczalem z smiechu .

`. 1 Dres kupił sobie nowa beeme i myśli co by tu zrobić by mu nie ukradli. Wpadł na pomysł, że napisze na kartce "Nie ma silnika ani kierownicy".
    Następnego dnia idzie zadowlony, a tu druga kartka z napisem "To ci koła tez nie będa potrzebne".

- O żesz k**wa, to mój.

`. 4 Jedzie dres samochodem, na zakręcie złapał gume. Obok przechodzi drógi i sie pyta:
    - hej co robisz?
    - nic koło wykręcam
    Nagle ten drógi wybija szybę i mówi:
    - To ja biore radio!

Wiecej nie znalazlem : p Dodawajcie tutaj swoje
    te są niezłe ale się uśmiałem :)
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: Kawaly o dresach . 
    Lamka Awatar J@R3K