Kiedyś na lekcji , ktoś sie pyta jaki jest wzór na gips a ja CHAA UUU JOOT / Chuj
I 1 za odp :D
|
|
Kiedyś na lekcji , ktoś sie pyta jaki jest wzór na gips a ja CHAA UUU JOOT / Chuj
I 1 za odp :D
haha to nice :D
Mój kolega kiedyś powiedział:
Oczywiście miał rację, ale też dostał pałę, bo usłyszał to gość od niemca ^^Nauczyciele to banda hipisów
kumpel kiedyś w gim do pacjentki z fizy: Spuść powietrze :]
hahaha to mnie rozwaliło ;)
Hmmm... Tyle rzeczy się w szkole dzieję, ale nie pamiętam ;) Jak coś mi wpadnie do głwy to napiszę.
Mi typ od geografii kazał się przeżegnać xD Nie wiem po co ale zawsze pod wartościowało to człowieka...
Dziś kumple na środku korytarza w gimnazjum podpalili ping ponga :D Dymu co nie miara, a dzieciarni ile się zlazło ;d

chyba będę zmuszony podesłać Wam nagranie z paru lekcji bo nie wiecie co jest śmieszne :D

fil0e A zobaczysz nagram , moja lekcje angielskiego , to bedziesz sie zmiał , ze nie wyrobisz :D w Czwartek mam angola to nagram :O
to wiec tak:
z klas zniklo jakies 15 kwiatow wyladowaly po za oknem, krzeslo, wystawione drzwi,kamera przestawiona kulą o zakryta szamta powybijane okna w drzwiach od wc, MMA na przerwach w WC, teksty "suck my dick" itp na angielskim, uzywanie glosnych tekstow np: "ale urwal" na cala deche gdy ktos dostal pale czy uwage itp. to na tyle co przypomnialo mi sie w ciagu min.
Dziś kumpel uciekł z lekcji na przerwie, a nauczycielki na dyżurze to widziały i kazały nam go gonić :D My jego puściliśmy, a później wracamy do baby i mówimy: - Proszę pani, Antek spierdolił, nie dogoniliśmy go..." ^^
Ostatnio edytowane przez FrEaK ; 18-06-2010 o 20:28

Co raz więcej oszustów w internecie, koleś wciska Ci że ma 18+, a nawet ortografii nie zna, ciekawe... Takim oto sposobem można uzyskać admina.
Jeżeli chodzi Ci o Paina i Floo to interpunkcja, a nie ortografia :)
Przeczytaj kilka postów Paina, do Floo nic nie mam. Jest tam dużo o. więc nie ma o czym gadać :-)
btw. qmpl krzyczał do nauczyciela fizyki, że podpali mu samochód i go zabije...
Ostatnio edytowane przez interp_zerojeden ; 18-06-2010 o 12:43
Floo Zmatrwie cie. Nie ! nie chodze !Powiedz że chodzisz do gimnazjum...
U mnie była akcja z moim udziałem. Zgubiłem telefon, na geografii zauważyłem że nauczycielka ma go, powiedziałem ,,mogę mój tlefon?" a ona "niee!!!!!!" z wrzaskiem. Cała klasa zamarła.
A ty m masz wysoki ,bo jak patrze na twoje wypowiedzi , to leże i płacze ze śmiechu
| « Kawał o Stachu Kaźmierczaku | 100 synonimów "czochrania bobra" » |