Hejka,
Zbliża się Dzień Babci i Dziadka. Znacie może jakieś dowcipy o Babci i Dziadku?:)
Pozdrawiam,
Ania
|
|
Hejka,
Zbliża się Dzień Babci i Dziadka. Znacie może jakieś dowcipy o Babci i Dziadku?:)
Pozdrawiam,
Ania
Przychodzi facet do lekarza
- Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda).
- Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał
wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.Kumpel - jako że kiedyś trochę się interesował medycyną- mówi.
- Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z
laboratorium,ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
- Uuuuu, stary, przejebane masz..... Zobacz co ci tu napisali!!!!
- ?
- AB
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh
- Czyli??
- Razem z hujem!
Babcia góralka w długiej spódnicy,siedzi na zydelku i obiera ziemniaki.Dwóch wnuczków bawi się w chowanego.Jeden mówi do babciu- babko schowejcie mnie pod spódnicę.- A właź smyku.właź. Wnuczek się schował.Drugi go szuka,pyta babci gdzie go schowała,a babcia- sukoj go wnusiu,sukoj. W pewnej chwili wychodzi wnuczek z pod babcinej spódnicy i mówi - a widzis,nie znolozłeś mnie i byś mnie nie znoloz,żeby sie babka nie zebździała.
Babcia z dziadkiem,chcieli się znowu poczuć młodymi. Poszli po poradę do lekarza.A lekarz żartowniś dał dziadkowi tabletki i powiedział,że mają zażyć po jednej po południu
Zażyli wg wskazówek i wieczorem poszli do łóżka. Nagle dziadek się zrywa z łóżka i biegnie do ubikacji.Po jakimś czasie wraca i mówi zzjajany do zmartwionej babki - no patrz stara,aleśmy się odmłodzili - ja do ubikacji leciałem jak 16-latek,a ty zes..łaś się na łóżko jak niemowlę.
Nie bardzo łapię o co chodzi? Co z tym dowcipem?góralskim?
| « Kawały ------CHUCK NORRIS------- | - » |