chyba Was powalilo hahahha :D bo juz ne wiem czy tez zarty krecicie, ale po reakcji orzelka chyba myslicie serio ze dam jakies nagie zdjecia hahahaha pomarzyc mozna :D
|
|
chyba Was powalilo hahahha :D bo juz ne wiem czy tez zarty krecicie, ale po reakcji orzelka chyba myslicie serio ze dam jakies nagie zdjecia hahahaha pomarzyc mozna :D
a moge dać im to nagie foto co mi przysłałaś sms'em? chłopaki źle podchodzicie do sprawy tak wam nie wyśle :)
Natalia to moge dać sobie Twoje foto do avka? Bo tu trzeba mieć na takie rzeczy pozwolenie osoby będącej na foto żeby bana nie wyłapać :)
Ostatnio edytowane przez Major ; 19-08-2010 o 20:46

Nie, po prostu dziwne to pisanie i mówię dawaj im na pw, a nie tutaj.
Jak tak bardzo chcecie zobaczyć kogoś nagie zdjęcia to napiszcie do Anonima... Sprawicie mu wielką przyjemność:)
nie no luz orzelku przeciez bym ne dala ;D to tylko glupie zarty :P
major ale ktore?:D
Twoje nogi;D Mozesz mi tez na pw wyslac;)
E tam, gadanie o janie - i tak nie wyśle żadnych fotek.
:))

Papucie moro czy mi się tak wydaje ? ;o ;)
ja obstawiam że były zielone ale się urypały w błocie
p.s.
Natalka żartuje ofc. Sama dałaś kiedyś to zdjęcie w cb więc uznałem że można i tutaj :*

wow ale nogi:) mniam :)
hahahahah czopek! i teraz wszyscy beda mi dokuczac ze mam krzywe nogi :(
jak to major swoje wkleil, hahahaha ;d
a tak btw. popieprzylo wam sie cos w baniach?... chcecie ogladac gole nogi czy od pasa w dol czy w gore, to jazda na redtube...

mniam laczopedy ... te nogi jakbym znal
@ bulinek co to jest redtube ?
na redtube bulinek oglada filmiki z panami jak sie dotykaja czy inne swinstwa robia! :D ;*
A to zdjecie stare... Liczylem na jakies nowe;[ To juz dawno mile skomentowalem na cb i jest ok;D
ojj ne gniewaj sie ;* swirki wampirki :P
no jak by nie patrzeć fajne wrażenia z turnieju hj :)

haahahahahah ale w miedzy czasie wysylane juz sa koszulki , sloty z 1wszego miejsca mam , teraz o 2 bede pytac z poza mozliwych, pozniej 3cie i KUNIEC :D ni ma ;D
oo i to moj 169 post ;D dedykuje go Tobie majorq ;D
| « Podsumowanie | - » |