Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1555
Narzędzia wątku

dodatki do gry

pitbullr7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

znalazłem fajna stronke z dodatkami do gry i są tam zdjęcia z tymi dodatkami a obok linki z których zostały ściągnięte ale jak klikam w te link to mi wyskakuje serwer np.yahoo albo persimmon jak znaleźć te dodatki?

Odp: dodatki do gry

piotrwarrior999
Gość

Ale jest problem, bo nienapisałeś jaka to strona. Więc nie dziw się,że nikt nie pomaga i długo nie pomoże. Lepiej zapisz stronę, którą znalazłeś!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Dodatki] Dodatki do Photoshop, Tutoriale i wiele więcej!
Witam. Zamieszczam wam tutaj, to, co chyba kazdy grafik powinien miec... bo jak wiadomo umiejętności sie liczą, ale z dobrym wyposarzeniem wszystko idzie sprawniej :) Będą ciągłe aktualizacje i niespodzianki! Oto link do DOWNLOADU: Z lewej strony macie panel nawigacyjny, jak ktos nie...
Tutoriale i dodatki
the sims dodatki
Czy mo ktoś linki do dodatków gry the sims (np.balanga,abrakadabra,idt.) ?:vhappy:
Archiwum forum
Dodatki do stron
Witam. Szukam osoby która dobrze zna się na webspellu (na układaniu strony) Założyłem ostatnio strone klanową - Fajni Chlopcy Team! i szukam osoby która dodała by kilka ciekawych rzeczy. Moje gg 10312138
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Dodatki do steama??
Siema! Jak "przezucic" z non steama dodatkow tj. wygladu pieniedzy etc. na ns mam takie zaokraglone, a na steamie takie kwadraty ; o pozdro
Problemy z CS 1.6
Dodatki do gimpa
Witam nie wiem za bardzo jak zrobic napis po skosie na herbie jak mam to zrobić? Jeszcze jedno zna może ktoś dobrą stronkę z czcionkami do gimpa szukałem na google ale nie sa takie fajne jakie bym chciał ;P
OffTopic - Counter Strike
Fajne dodatki
Witam poszukuje jakiś fajnych a za razem ciekawych dodatków do steam.Czy ktoś może polecić mi jakies?
Dodatki do Steam'a
LANczat 1.0.9.15 + dodatki
Free download LANczat 1.0.9.15 + dodatki | Pobierz za darmo LANczat 1.0.9.15 + dodatki Darmowy program do rozmów w sieci lokalnej. Cechy aplikacji: czat z użytkownikami sieci; przesyłanie plików; przesyłanie kolorowych karteczek z wiadomościami; statusy dostępności; szyfrowanie przesyłanych...
Internet i sieci
pes 2009 dodatki
poszukuję jakieś fajne dodatki do pes 2009 (Pro Evolution Soccer 2009)
Archiwum forum
Dodatki
Witam Nie wiem czy pisze w dobrym temacie ale mam pytanko. Wiecie moze czy jest komenda czy wogule mozna wylaczyc pobieranie dodatkow na serwerze? Np pluginow modeli itp. Bo moj kumpel nie ma nic ma tak jak by gral spara bez zadnych pluginow moedeli. Prosze o pomoc :)
Dodatki do Steam'a
Dodatki do serwa
Interesowaly by mnie różnego rodzaju dodatki do serwa ... np: Nowe Postacie, Efekty Krwi, bronie fajne utwory na koniec rundy itp. Przyda sie wszystko Zgóry dzieki :-)
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz