Witam was moi forumkowicze:p chciałem was poprosić o pomoc bo ja niedaje sobie rady chciał bym by ktoś mi pomugł i podpowiedział co i jak z otesem pod tibie jak i z kod go miec i jak odpalic bo hcial bym pograć w tibie ale sam bo niedługo neta mi odetnom hetnie nawet zapłace jeśli gra bedzie działać pierwsza klasa powiesz mi adres ja ci wyśle naprzykład z 30 zeta;) niestety teras niejestem przy forsie ale jak tylko załapie troszke gotuwki to wyśle poleconym a hodzi mi mianowicie o coś podobnego do real tibi np8.2 tibia niewm sam tak by expa szła i skille jak na realu ale żeby troszke nowości było ale jak najlepiej jak nawiecej z realu tibi z opise jak co zmienić lub co stworzyć w tym otesie i z opisem czarów a najlepiej bes żadnych błedów prosze a zeby mapa miała hoćby 40% realnej mapy a jeśli dacie rady to jak najwiecej o szczeguły i kontakt prosze pod numer gg napisac:p moje GG:7228613 z góry dziekuje aha prosze nieh domnie nie piszom oszuści i kretacze bo oni majom problem z sobom i nieh nie uprzykrzajom inym życia