Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).
Popularne odwołania do tej strony: need for speed underground 2 windows 7 ayuda instalar, nfsu2 na dwoch, jak zainstalowac need for speed underground 2, jak zainstalować need for speed underground 2, nfs underground 2 windows 7, jak zainstalowac nfsu2, instalacja nfs underground 2, jak zainstalowac nfs underground 2, nfs underground 2 problem z instalacją, underground 2 na dwóch, gdzie wkleić cracka do nfs underground 2, nfsu2 dwóch graczy, gdzie wkleić cracka do nfsu2, jak zainstalować gre need for speed, problem z uruchomieniem nfs underground 2, jak zainstalować cracka do nfs underground 2, jak podpiąć kierownice do nfs2, jak sie instaluje nfs underground 2, need for speed undegran 2 problem przy instalacji, nfsu2 problem po włączeniu, problemy z połączeniem lan nfsu-2, need for speed underground dwóch graczy, problem z zainstalowaniem nfsu2, jak zainstalowac samochody w nfs undergrand 2, jak polaczyc nfs2 hamachi
Witajcie.
Mam problem z grą NFS Underground2 mianowicie pożyczyłem ją od kolegi,instaluję grę i przy 4% pojawia mi się błąd "A problem occurred when trying to transfer the file '
TRACK\STREAML4RD.BUN' from the media.
Do you want to retry to copy the file,or cancel instalation"
wyczytałem w...
Witam Wszystkich mam problem z NFS 2 kiedy instaluje przy ostatnich 98-100% wyskakuje pokazuje mi sie to
"A Problem occurred when trying to transfer the file 'D:/SDATA/sdat.viv' from the media."
"Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
nie wiem co robic plizz...
Klan UnderGround TeaM poszukuje graczy steam.
Wymagania:
Mikrofon: ON
Steam: Wiadomo (TAK)
Skill: Im wiecej tym lepiej
U nas mozesz zajsc dosyc wysoko. Oferujemy duzo mixow/sparow/treningow.
Gdy jadę samochodem w grze i skręcę to auto zaczyna zwalniać tak jak bym zwolnił klawisz gazu mimo że ja go cały czas wciskam i gdy chcę aby auto znów zaczęło się rozpędzać to musze puścić i znów wcisnać klaiwsz gazu przez co trace cenne sekundy. Jest to pewnie kwestia ustawienia klawiatury ale ja...
W słowach wstępu witam wszystkich czytających :) Naprawdę miło, że wybraliście właśnie ten temat wśród tylu serwerów.
The Underground`s team serwer
Dane:
Typ serwera: Team Play
Grane mapy: Podstawowe, Aim Map, Surf Map, (Czasami 4fun).
Ilośc slotów: 12 (w chwili obecnej - testujemy...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u