Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: need for speed underground 2 windows 7 ayuda instalar, nfsu2 na dwoch, jak zainstalowac need for speed underground 2, jak zainstalować need for speed underground 2, nfs underground 2 windows 7, jak zainstalowac nfsu2, instalacja nfs underground 2, jak zainstalowac nfs underground 2, nfs underground 2 problem z instalacją, underground 2 na dwóch, gdzie wkleić cracka do nfs underground 2, nfsu2 dwóch graczy, gdzie wkleić cracka do nfsu2, jak zainstalować gre need for speed, problem z uruchomieniem nfs underground 2, jak zainstalować cracka do nfs underground 2, jak podpiąć kierownice do nfs2, jak sie instaluje nfs underground 2, need for speed undegran 2 problem przy instalacji, nfsu2 problem po włączeniu, problemy z połączeniem lan nfsu-2, need for speed underground dwóch graczy, problem z zainstalowaniem nfsu2, jak zainstalowac samochody w nfs undergrand 2, jak polaczyc nfs2 hamachi
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 16832
Narzędzia wątku

Problem z NFS Underground 2

melek_10 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

siema
wie ktos moze jak zagrac w NFS underground 2 na dwoch graczy ??
tak zwany "podzielony ekran"

Odp: Problem z NFS Underground 2

Adiz1122 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

W grę NFS Underground 2 na 2 graczy idzie grać tylko na konsoli np.Play Station 2

jeżeli pomogłem lub podoba ci sie moj post postaw gibona

Grizzleee is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a moze zagrajcie przez pLan?
Pożycz mu płyte!!!!! od gry i grajcie przez pLan!

pomogłem to postaw gibonka plissssssss

AluCarD is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

to nie colin zeby grac na podzielonym
lan lub hamachi i mozna grac

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[FS]VA-Cr2 Underground Vol 6
VA-Cr2 Underground Vol 6 - Okładka / Dane techniczne/ Opis uploadu: - - Okładka - http://img839.imageshack.us/img839/7619/vacr2underground.png - Dane techniczne -
Muzyka, mp3 techno i trance
[problem]nfs underground 2 - błąd przy instalacji
Witajcie. Mam problem z grą NFS Underground2 mianowicie pożyczyłem ją od kolegi,instaluję grę i przy 4% pojawia mi się błąd "A problem occurred when trying to transfer the file ' TRACK\STREAML4RD.BUN' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel instalation" wyczytałem w...
NFS
[Problem] przy instalacji NFS underground 2
Witam Wszystkich mam problem z NFS 2 kiedy instaluje przy ostatnich 98-100% wyskakuje pokazuje mi sie to "A Problem occurred when trying to transfer the file 'D:/SDATA/sdat.viv' from the media." "Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? nie wiem co robic plizz...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
UnderGround TeaM
Klan UnderGround TeaM poszukuje graczy steam. Wymagania: Wiek: Min 16 Mikrofon: ON Steam: Wiadomo (TAK) Skill: Im wiecej tym lepiej U nas mozesz zajsc dosyc wysoko. Oferujemy duzo mixow/sparow/treningow.
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[Problem] NFS Underground 2 Multiplayer
Witam!!! Czy da sie jakos zrobic zeby grac przez internet w NFS Underground 2 (wersja piracka)? Prosze o pomoc!!!
NFS
Need For Speed Underground 2 - LAN
Zapraszam na nowy server hamachi do NFSU2 Nazwa:NFSU2-ONLINE hasło: nfs Ta gra jest stara ale jara więc zapraszam na server. :) Mój nick to BarteX .
Archiwum forum
Problem z nfs Underground 2
Gdy jadę samochodem w grze i skręcę to auto zaczyna zwalniać tak jak bym zwolnił klawisz gazu mimo że ja go cały czas wciskam i gdy chcę aby auto znów zaczęło się rozpędzać to musze puścić i znów wcisnać klaiwsz gazu przez co trace cenne sekundy. Jest to pewnie kwestia ustawienia klawiatury ale ja...
Archiwum forum
[Problem] Need for speed underground II mały problem
Witam! Mam mały problem z ściągnieciem NFS II. Przy wypakowaniu pojawiają mi się błędy z Winrara. Czy ktoś prześle mi tę gre na e-mail?
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
The Underground. [TP]
W słowach wstępu witam wszystkich czytających :) Naprawdę miło, że wybraliście właśnie ten temat wśród tylu serwerów. The Underground`s team serwer Dane: Typ serwera: Team Play Grane mapy: Podstawowe, Aim Map, Surf Map, (Czasami 4fun). Ilośc slotów: 12 (w chwili obecnej - testujemy...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz