Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).
Popularne odwołania do tej strony: virtual hottie 2 jaki kod, jaki jest kod kluczowy do full spectrum warior, jaki fps przez neta, cs jaki fps, jaki fps, cube 2 kody, prism guard shield wyłącza się, kod aktywujący do full spectrum warrior
Witam,
chciałbym wraz z kolegami chcieliśmy pograć sobie na wakacjach w jakiegoś FPS'A typu Quake tylko nie wiem w jaką część pamiętam kiedyś grałem w Quake 3 Arena ale to dość dawno nie wiem teraz w jaką część się gra. Jeśli nie Quake to coś innego tylko co ? Co polecacie ? Chodzi nam o grę przez neta nie wymagająca orginała xD
Siema.
Chciałbym was zapytać na jaki mod najlepiej postawić oprócz COD bo już taki serwer mam :D więc teraz chcę mieć drugi, ale nie wiem jaki jest najbardziej na TOP
Witam!
Mam pytanie co do Moda, zastanawiam się nad zrobieniem na serwerze DiabloModa, ale także chodzi mi po głowie ZombieMod i mam dylemat.
Który z tych 2 modów polecacie? Na którym idzie szybko zapełnić serwer?
Pozdrawiam Szantu
Potrzebuję pada do PC, musi mieć 2 gałki oraz 2 trigery, tak jak w Xboxach. Miałem przejściówkę Speedlinka Xbox->PC ale na Win7 64bit są z tym problemy (sterowniki itd.). Gibon za pomoc :) Aha, cena ok 50, ale droższe też możecie podawać.
---------- Post dodany 17-05-2010 o godzinie 18:21...
Elo all,
Chciałem sobie ściągnać kilka gier ale nie wiem z jakiego p2p ściągać. Torrenty wolno idą wieć je pominąłem. Jaki p2p jest najlepszy? Lub może macie jakieś serwery do emule dobre ?
Pozdrawiam
Server is enforcing file consistency for models/shield/p_shield_knife.mdl
Bad file Server is enforcing file consistency for models/shield/p_shield_knife.md
nie wiem o co w tym chodzi jeśli wiecie prosze o szybka odpowiedz :cry: :cry: :???: :???:
Witam... Mam małego dylemata...
A mianowicie:
- Jakiego CS'a wybrac... Normalnego, by DigitalZone, a moze sa jeszcze jakies inne lepsze??
-Jeżeli już powiecie jakiego wybrac to prosze o podpowiedz jakiego patcha... Na kompie mam CS_FULL_DIGITALZONE_v28 i CS'a z patchem 23... Ale zauwazyłem w...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u