Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: virtual hottie 2 jaki kod, jaki jest kod kluczowy do full spectrum warior, jaki fps przez neta, cs jaki fps, jaki fps, cube 2 kody, prism guard shield wyłącza się, kod aktywujący do full spectrum warrior
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2554
Narzędzia wątku

FPS jaki ???

bilon12 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam,
chciałbym wraz z kolegami chcieliśmy pograć sobie na wakacjach w jakiegoś FPS'A typu Quake tylko nie wiem w jaką część pamiętam kiedyś grałem w Quake 3 Arena ale to dość dawno nie wiem teraz w jaką część się gra. Jeśli nie Quake to coś innego tylko co ? Co polecacie ? Chodzi nam o grę przez neta nie wymagająca orginała xD

Odp: FPS jaki ???

FLoo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

q2 - stare ale jare :pp
q3 tez tak samo :pp
all cod'y :)

RaZz is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

WarRock :D kozak gra

Waco PP is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

- America's Army: Special Forces
- Area 51
- AssaultCube
- Combat Arms
- Cross Fire
- Cube
- Cube 2: Sauerbraten
- Full Spectrum Warrior
- Free Hunter
- F.E.A.R. Combat
- PRISM: Guard Shield
- Rising Eagle
- Soldier Front
- Starsiege: Tibers
- Urban Terror
- War Rock
- Kuma War
- Warsow
- Wolfteam

Wszystkie FPP, darmowe i można grać multiplayer ;)

666

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ?
Jaki jest twój ulubiony klub polski a jaki zagraniczny ? moj polski to WIDZEW ŁÓDŹ RTS a zagraniczny to Manchester United teraz wasza kolej
Piłka nożna
Jaki mod?
Siema. Chciałbym was zapytać na jaki mod najlepiej postawić oprócz COD bo już taki serwer mam :D więc teraz chcę mieć drugi, ale nie wiem jaki jest najbardziej na TOP
OffTopic - Counter Strike
Jaki Mod?
Witam! Mam pytanie co do Moda, zastanawiam się nad zrobieniem na serwerze DiabloModa, ale także chodzi mi po głowie ZombieMod i mam dylemat. Który z tych 2 modów polecacie? Na którym idzie szybko zapełnić serwer? Pozdrawiam Szantu
Archiwum forum
Jaki pad?
Potrzebuję pada do PC, musi mieć 2 gałki oraz 2 trigery, tak jak w Xboxach. Miałem przejściówkę Speedlinka Xbox->PC ale na Win7 64bit są z tym problemy (sterowniki itd.). Gibon za pomoc :) Aha, cena ok 50, ale droższe też możecie podawać. ---------- Post dodany 17-05-2010 o godzinie 18:21...
Klawiatury, joysticki, pady, kierownice
[Non Steam] Jakiś błąd C++
Przy graniu w CS'a włącza mi się taki komunikat: http://i49.tinypic.com/adca5g.png http://i49.tinypic.com/adca5g.png ] I wyłącza się CS. Co robić?
Problemy z CS 1.6
JAKI byt dac
MAM np plik bigtree.mdl i jaki byt dac zeby zrobilo sie z tego drzewo??
Mapy do Counter Strike
p2p - jaki
Elo all, Chciałem sobie ściągnać kilka gier ale nie wiem z jakiego p2p ściągać. Torrenty wolno idą wieć je pominąłem. Jaki p2p jest najlepszy? Lub może macie jakieś serwery do emule dobre ? Pozdrawiam
Internet i sieci
Jaki cs?
Wie ktos jakiego cs wybrac? CS:ProMod CS:Source CS:Czero CS:1.6
Instalacja gry i podstawy
Jakiś błąd
Server is enforcing file consistency for models/shield/p_shield_knife.mdl Bad file Server is enforcing file consistency for models/shield/p_shield_knife.md nie wiem o co w tym chodzi jeśli wiecie prosze o szybka odpowiedz :cry: :cry: :???: :???:
Problemy z CS 1.6
Jaki CS?
Witam... Mam małego dylemata... A mianowicie: - Jakiego CS'a wybrac... Normalnego, by DigitalZone, a moze sa jeszcze jakies inne lepsze?? -Jeżeli już powiecie jakiego wybrac to prosze o podpowiedz jakiego patcha... Na kompie mam CS_FULL_DIGITALZONE_v28 i CS'a z patchem 23... Ale zauwazyłem w...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz